Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 29 August 2013

REAL FRIENDS


Guys, Do you agree?
 To those girlz who always be my BFF...
Thanxx a LOT 

12 comments:

  1. masih ada ke real frens sis? susah nak jumpa. dan hana pernah alami hilang kawan yang kita dah anggap macam kawan baik. ditikam belakang tu sakit. :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada. InsyaAllah hana akan jumpa kawan sejati hana. yang pasti org yang suka tikam belakang tu memang tak patut di buat kawan dan kita pon tak rugi nak berkawan dengan dia. perjalanan hana masih jauh.. Yg penting jangan putus harapan ^_^

      Delete
    2. in sya ALLAH sis. ya. perjalanan hidup hana masih panjang cuma tak pasti sama ada ada penghujungnya atau berhenti di tengah jalan. :)

      Delete
    3. InsyaAllah hana. hana kena yakin . Jangan kerana seorang insan yang menyakiti hana, hana terus putus harapan.. Tak semua orang mcm dia. Kak harap hana akan jumpa sahabat sejati satu hari nanti, InsyaAllah..

      Delete
  2. setuju!heeeee.......dalam berkawan akan ada macam2 jenis orang kita kenal,ada yang sensitip bangat, ada yang suka pendam2, macam2 lah,heee...yang penting kena pandai pilih kawan kan akak:) mana yang kuat merajuk xtentu hala tu bio kan aje,heee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha.. betol tu nana. kalo kawan yang satu kepala tu memang best. kalo sikit2 hal pon nak merajuk n terasa memang tak syok la ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart