Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 14 August 2013

RESIPI : AYAM PONGTEH

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyoooooo everyone..
Hari ni saya nak kongsikan satu resipi yg saya cuba time puasa hari tu....
Memang sedap gila resipi ni. 
Saya cuba resipi ni lepas tengok kat AFC,
dan resipi ini dari chef wan....
Memang sedap gila tau rasa AYAM PONGTEH ni..
Makan pon bertambah berpinggan-pinggan...



Selamat mencuba yer kawan2... 
Pasti sedap dan berpuas hati....




2 comments:

  1. Alah..ruginya...kat opis JM ni kena block dan tak di benarkan access ke url tu...huhhu

    nampak sedap..macam sup ada gak kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap la JM.. Ada rasa sup, cendawan dan memang sedappppp.. nti la lia letak resipi terus kat sini yer.. ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart