Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 28 August 2013

YOUR KOREAN NAME

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo people !_!
Nak main satu game tak ??

Try wat yang kat atas ni.
Saja suke-suke ja nak tau Korean nama...
Mine Is Kang Yong Hee..
Kawan-kawan pulak cuba !
Then type kat komen yer!
Thanxx!_!

P.s : Ada tak yang sama nama dengan kiter ?

22 comments:

  1. 2/5/1993 = Woo Dong Choi <----- apa tu??? x sedap lgsung.hak3

    ReplyDelete
  2. Jung Ji Neul...adeh susah bona nak sebut,heee...tapi seronok jugak kan main benda2 gini:)

    ReplyDelete
  3. Song Sang Kyung... aii... songsang???? isk iskk.. kelakarrr.... hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. harhar... song sang pon song sang lah. janji korea. ^_^

      Delete
  4. kirani punya kin eun hwa..haha comel2 ^_^

    ReplyDelete
  5. shin ha ae..nak sebut pon mun xreti..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... hentam je la cik mun . janji korea

      Delete
  6. ha..ha.. saya ra hyun ji anyong..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. haha,, sikit lagi dh nak jadi nama pelakon da, ^_^

      Delete
  8. Kang Rae Ra.. same ngn entry fiza lps.. http://ourmemoria.blogspot.com/2013/04/nama-korea-korang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh2 sama lah , kebetulan plak ... akak dok google2 tadi terjumpa ni terus buat entry,, ^_^

      Delete
  9. song je rim...dah macam rim kete lah puloks!!!hakhakhak!!!

    ReplyDelete
  10. so cute..nanti kita nak tukar namalah..bila pergi korea nanti..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahhaaa... boleh2... jom pegi sama2.

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart