Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 11 September 2013

5 BERSIH 1996 ^_^

ADA SAPA-SAPA BOLEH TEKA 
YANG MANA SATU CIK LIEYA VON JAY ?
SAPA DAPAT TEKA NANTI KITER BAGI HADIAH ^_^

26 comments:

  1. kenangan lama.......p/s tak bole cam la yang mana satu huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehheee....ala xdpat hadiah la cam ni ^_^

      Delete
  2. alaaa gambar jauh sgt tak bleh nak nampakkk (boleh dpt hadiah tak kalau jwb mcm ni?) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehheeee... xaci jawapan mcm ni kak alasan tu.. kena zoom elok2 pakai kanta kak mesti nmpak..

      Delete
  3. ini seriously nak kena besarkan betul2 dan tilik gambar ni betul2 ni.. hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. AHAHAHA.. saya dah besar kan dah tapi still xleh nmpak gak ,, sebab tu kalo leh teka nak bagi hadiah ^_^

      Delete
  4. ada hadiah ke? hehe.. akak pun tak cam mana satu..
    p.s: semua comel-comel je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada la kak. macam small GA gak ni .. hehehehe... :)

      Delete
  5. salam kak..tq ye singgah n follow....

    ReplyDelete
  6. gambar kecil sangatlah lieya..nway kita teka no 3 dari kiri. Barisan kedua...ok tak..

    ReplyDelete
  7. adeh kak,abes zoom da nana nengok ni,hehe...teka barisan kedua yang belakang cekgu pakai spek itam tu,..salah jangan marah tau kak^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. jawapan nya ...jengjengjeng.. betollllllllllllllllll ^_^

      Delete
  8. Replies
    1. wahhhh muda nya dia.. masa tu akak dah darjah 5 hehehe ^_^

      Delete
  9. tgh2 mlm cmni mate dah penat.. jd xleh nmpak gmbr dgn clear. heheh

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. aahh... lama sangat dah nii berbelas tahun yang lalu ^_^

      Delete
  11. hu3..kenangan lama ni =) brisan tgh..ni4 dr kanan..hi3 main teka je

    ReplyDelete
  12. i miss school time!wah comel2 je semua..:)

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan..
    jom singgah
    berkongsi ilmu
    http://www.freevitamin.my/2013/07/kenapa-aku-tembam-lepas-start-bekerja.html

    ReplyDelete
  14. Omo.. 17 years ago. Wahhh.. Klasik!! :D Yg paling homey kat situ la akak :P

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart