Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 19 September 2013

CPUV KE 6

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty!!
Setiap kali ada kawan-kawan yang post entry pasal CPUV ni,
aku dengan pantas nya akan check akaun Nuffnang aku..
Kot-kot terlekat jugak kan..
Kadang-kadang rezeki menyebelahi aku
dan kadang-kadang tak dak pon..
Tapi hari ni alhamdulillah ada .. yay!!!


Thanxx nuffnang sebab bagi rezeki nii...
Nak pomot iklan tu kat sini 
tapi dari ptg dok tunggu tak muncul2 hehehe...

k bye!!

18 comments:

  1. lalalalalala...sally jeles...lalalalala...sally jeles...hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^_^ hntar tiket kat nuffnang cepat ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. ^_^ hntar tiket ke nuffnang yerrrr.. ^_^

      Delete
  3. Tahniah Lieya..ada jugak sangkut ya..rezeki tu...kita isi tabung untuk lieya ya..

    ReplyDelete
  4. ramai yg post tntang cpuv =) tahniah kak..smoga dimurahkn lg rezeki tu..

    ReplyDelete
  5. congrats Lieya.. I pn dapat jg.. gimme five!! ;)

    ReplyDelete
  6. tahniah...
    akak ni dok mengharap jer..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hntar tiket kat nuffnang sure dapat nanti ^_^

      Delete
  7. actually sampai sekarang tak faham mcm mne Cost Per Unique Visit ni di kira hahahaaa.. :D

    ReplyDelete
  8. wah,boleh le belanja nana lepas ni,hehe:)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart