Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 16 September 2013

FOODS FOR HEAVENLY HAIR


17 comments:

  1. salmon, walnut and eggs tu kalau boleh nak makan hari-hari lieya, among the favorites...tapi salmon susah sikit nak dapat..dua lagi tu senang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TU LAHHH.. kena g dok luar negara la hehehee.. kalo nak beli pon kt sini mahalll ^_^

      Delete
  2. pisang je kot yg sy selalu makan senang nak buang angin hahaha :D
    tengok ubi manis tu..macam teringin pulak nak makan ..

    ReplyDelete
  3. walnut, kidney beans, salmon are not in my list a.k.a x minat hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiii walnut sedapppp... kek walnut paling sedapppp ^_^

      Delete
  4. sweet potatoes...teringat kat yongseo couple dlm WGM

    ReplyDelete
    Replies
    1. eehheheee,,, seohyun tu suka makan kan ?

      Delete
    2. a'ah...madu sally tu..hahahaha.... :)

      Delete
  5. telur dengan sayur je boleh kata selalu makan:)

    ReplyDelete
  6. laparrrnyaa..sedapnya telur tu buat kapit dengan roti letak sos! heee :D
    pisang fav adik kite..semua dia boleh habiskan..tp dia kurang makan nasi.tak elok jugak macam tu kan..dah la kecik lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. la.. yeke xmakan nasik. kena cari makanan lain la untuk dia nak gantikan dengan nask tu ^_^

      Delete
  7. semuanya sedap2 =) tp yg hari2 boleh mkan..telur jelh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaahhahaa... betolll... sama lahh yang lain tu jrg sekali

      Delete
  8. stawberi. eh eh. teringin pulak.. :D same la dengan S.K.A tu.. duduk hostel kan.. dapat makan telur je la :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart