Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 30 September 2013

FROM KAKAK KITER ^_^

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people...
Semalam kakak Sulong kiter datang ke rumah.
Dia suami isteri baru ja balik dari melancong ke medan.
So depa bawak mai barang-barang yang di beli utk kami adik beradik...

Ni macam dompet gak. leh masuk handset sebiji.
Tapi tak dak ruang utk kad-kad .. itu lah kelemahan nya.
Kalo ada memang guna yang ni terus.. 
Purse kiter memang dah rabak dah , huhu..

Yang ni kek.. nampak macam kotak kain pelikat ja kan..
Sedap kek ni... nak tengok rupa dia??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tada!!

Sedap kek ni macam kek lapis Sarawak jugak,
Tapi rasa dia ada bunga cengkih sikit...
Kiter ok ja , Adik kiter tu la masalah sikit.
So kiter leh makan banyak lah kek ni sebab adik kiter tak suka.
(Kata nak diet tapi makan no 1 , hehehee)
Okey ni je lah.. depa pi 3 hari ja pon .
Satu lagi fridge magnet lupa plak nak ambil gambaq..
Tak leh taruh lama takut cerita ni dah basi
so laju-laju ja kiter update.
Tapi kak kiter cakap makanan kat sana tak la sedap pon...
Mungkin sebab tak kena dengan selera lah kot kan..
Sekian...

P.s : Bila lah aku plak nak merasa naik flight ni hehehehe ^_^

22 comments:

  1. Replies
    1. haah.. tu lahh yg comel sekali dh kenal kebas dgn adik dh... :)

      Delete
  2. yang penting saya dah klik tabung nuff anda. salam kenal.

    ReplyDelete
  3. erm..sedapnye nampak kek lapis tu.. :D

    ReplyDelete
  4. bila tuan yer blog nk ke Medan tu heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeeeee.. xtau lagi lah JM... nak pi korea dulu la..

      Delete
  5. hihi,tula...bila la nana nak merasa naik flight:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nana pon sama dgn akak jugak yeee.. hehehhee

      Delete
  6. kita suka makan kek lapis medan..rasanya lebih berempah kan Lieya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betol tu.. memang ada rasa rempah huhu

      Delete
  7. purse tu fiza ader satu.. yg wane merah.. kek tu npk sedap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah sama ekk. yg wrna merah tu adik kiter yg amek. kiter amek yg hijau ^_^ aah kek tu sedapppp sgt

      Delete
  8. nampak sedap kek lapis tu lieya.. unik corak purse tu..

    ReplyDelete
  9. kek 2 nmpak sdap =) nmpk sbjik mcm kek lpis srawak..sy ni pggemar kek lapis srawak..td sy igtkn 2 kotak kain pelikat juga..he3..corak purse 2 cntik..

    ReplyDelete
  10. mun ingatkan kotak tadi kotak kain pelikat..hehe

    ReplyDelete
  11. design volet tu semua cantik2 kan..

    ReplyDelete
  12. tak kisah dgn beg tu.. tapi kek kain pelekat tu nampak sedap hahahaa.. :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart