Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 7 September 2013

HAVE A SAFE JOURNEY DEAR SIS ^_^

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people..
Salam ujung minggu...
Selalu ja kat belog adik-adik yang nak sambung belajar,
dan yang nak balik ke tempat belajar untuk semester seterus nya..
Macam adik kiter yang sorang tu..
Hari ni last day dia kat umah sebab hari ni dia akan balik
ke tempat belajaq dia (UNIKL)..
so when i go home today at the afternoon,
she will not going to be home any more :(
untuk pengetahuan kawan-kawan semua,
adik kiter yang bernama ANIS ni akan bertolak pada pukul 10.45 am hari..
HOPE YOU HAVE A SAFE JOURNEY


Ini lah si pembuli yang sentiasa akan di rindui.. ^_^
Bye!

p.s : Hari tu dia suruh tulis pasal dia kat belog ni. so i am writting it rite now ^_^




30 comments:

  1. haruslah tulis pasal die..die pon nk glemer cam kakak die jgk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia pon ada ja blog tapi di biar kan usang ^_^

      Delete
  2. She looks just like u.. Hihihii.

    ReplyDelete
  3. kehkeh. dia yang suruh tulis kee. all the best anis! 2 2 pon sama gojes :D

    ReplyDelete
  4. hahaha..goodluck ye utk die..

    ReplyDelete
  5. gud luck untuk si adik, cantik adik.. hihi

    ReplyDelete
  6. belaja memolek ye adik,hehe....nana da xperlu balik u da..seronok!^-^

    kalau tak time nak balik u je, mesti nak demam ler itu la,ini la.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lahh dekat2 nak balik mula lah rasa xmau balik kan nana.. ^_^

      Delete
  7. selamat maju jaya untuk anis.. comelnya dia.. :D

    ReplyDelete
  8. cantik adik cam kakak dia gak :)
    gud luck on your studi
    happy2 belajar k

    ReplyDelete
  9. best of luck utk study ye dik! :D *kalau dia baca

    ReplyDelete
  10. selamat kembali study!!!have a long journey...heheheh...nak ikot journey skalik bleh...hakhakhak!!(kene ketuk gak aku neh kang...hakhakhak!!!!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah standby senduk ni nak ketuk kepala tu . haha.. tq for the wishhh anyway ^_^

      Delete
  11. all da best ye kat adik tu..suruh dy belajar rajin2 tau..hee :P

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart