Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 25 September 2013

HEALTHY CHOICE


source : tumblr

20 comments:

  1. hehe,susah tu nana nak tolak tepi kfc piza dan seangkatannya:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nana xpe dh kurus .. nnti lagi kurus xelok.. kak ni haaa.. overweight dah obessity pon ya jugakk ,,. huhuhu

      Delete
  2. kdg2 mekdi dan kfc melambai2 jer wlpun xnk.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiter nasib baik dh jemu dah kedua2 tu hehehhe

      Delete
  3. fae x perlu diet. skinny dah. huhu. fae nak naikkan berat badan huwaaaaa.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. burger bakaq!!! adoi dan2 perut bunyiii ^_^

      Delete
    2. tu depan umah pun ada juai..hahaha

      Delete
    3. depan umah sally ka.. huhu... akak mujuq jauh kalo x bertambah2 lah lemakk ^_^

      Delete
  5. betul jgk tuh..luqman sokong..lagi pon kalau awal2 susah kite nk buang terus makanan yg x elok yg selalu kita tibai tuh..kalau tmbh makanan sihat..insyaallah lepas tuh kita dah kurangkan makanan yg x sihat.

    ReplyDelete
  6. lama juga tak makan fast food ni

    ReplyDelete
  7. Fast food tu yg sedap TAPI....byk penyakit ye dop..hrmm..mmg agak susah kalau nk mula kan..perlu hati kental... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu... boleh nak ambil tapi once in a while la. ^_^

      Delete
  8. akak kalau nak berjog atau diet selalu warm2 chicken shit je hahahhaa
    susah nak tolak mknan sedap2 dpn mata hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak zaza tak pa , tak jog pon still hot mama ^_^

      Delete
  9. hurm bnda yang x leh makan 2 la nak sangat makn hurm memang susah kot nak buang hurm,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat masa lani dh lama dh kami xmakan fastfood hehehee

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart