Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 6 September 2013

HOW DO I LIVE WITHOUT YOU..

Assalamualaikummmm..
Anyeonghaseyo guys!!!
Nak tau dak ? Balik ja dari opis Liya ke bilik belakang nak on pc..
Then suddenly monitor tak menyala pon tekan-tekan  tak jadi....
Cuba cek kat belakang monitor kot2 ada yang tercabut..
And memang pon ada yang tercabut tu!
Cuba pasang balik then tetap tak menyala jugak.
Tukar kat suis lain pon sama...
Oh my macam mana ni.. ?
My lappy dah rosakkkk... dan tak pegi hantaq lagi.
sooooooooooooooooooooooo dalam  fikiran..
Macam mana nak berblogging , tengok ceta korea oh noooo....
terus ja terpacul dari mulut aku...

How do i get through 1 night without you
If i have to live without you....
What kind of life would that be.....

Sambil cuba memasang dan mencuba sedaya upaya kot2 menjadi 
and thennn suddenly i saw the light!
Eh macam dengaq ja rintihan hati aku...
TQ for coming back to life!

So now i am writing to u guys using him which i love the most!
Bye everyone !



12 comments:

  1. hahaha..nasib baik hidup ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lahh kalo x xdpat la nak berblogging ^_^

      Delete
  2. huhu sabor je la, xpun die mintak yg baru tu heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg bru .? uhuu memang tak la.. kalo xdapat bukak pon mlm ni kesepian lah daku ^_^

      Delete
  3. ea. kalau tak boleh hidup mesti sedih pedih kan sis. huhu nasib baik. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. xda penghibur hati di kala malam lah ^_^

      Delete
  4. Nad pulak tak pulih2 agy lappy. Huaaa kena beli baru kot huuu

    ReplyDelete
  5. naseblah idop balik...kalau x??heheheh...

    ReplyDelete
  6. ha3..kelakar je bca =) fuhhh nsb baik hdup..agaknya pc 2 dgr rintihan dihati

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu lah.. mcm dia paham dan kasihan ja pada insan yang memerlukan dia . pelik kan ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart