Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 20 September 2013

HOW TO MAKE PORE STRIPS

source : arian3naira tumblr

13 comments:

  1. Nice sharing.. pakai waktu bila ni?? Malam-malam ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. anytime ja kot .. hehehe.. saya pon belom cuba agii ^_^

      Delete
  2. LOL....ingatkn masker je boleh buat...nose strip pun boleh kah..? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada ja.. nak yg lagu mujarab letak ja gam kat atas idung , bila kering tarik geegehehee

      Delete
  3. ini macam nk buat kueh jer..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaaa.... try buat dua adunan la , satu utk kuih satu utk muka ^_^

      Delete
  4. dah cuba ke lieya..nanti bagitau result dia..then kalau ok baru kita cuba..he..he

    ReplyDelete
  5. ni kalau rajin betul2 baru boleh buat..kalau tak, harus keluar duit beli ready stock je la..hahahah

    ReplyDelete
  6. wah,bagus alternatif lain dr yg lain,heee...tapi takut nak cuba:)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart