Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 24 September 2013

IT CAN'T HAPPEN OVERNIGHT

14 comments:

  1. It took me about one year and a half to get to this weight (110 pounds), alhamdulillah.

    Nisa'

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow.... congratssssss... hope to achieve my dream too soon ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. jom sama2 kita turun kan berat badan ^_^

      Delete
  3. hahaha...sally tiap2 malam turun 10 kilo dlm MIMPI ! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. weheheheeee... best nya kalo macam tu cukup 3 malam dh capai target ^_^

      Delete
    2. tapi kena mimpi je la...jgn bangun! :P

      Delete
    3. ada certain mimpi tu mmg xnak bangun lgsg hehe

      Delete
  4. apa maksud disebalik it's not going to happen overnoght tu kak?heee:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kan terjadi dalam masa semalaman la. hari gemok tiba2 esok kurus. xmungkin terjadi melainkan dengan usaha walaupon masa nya sangat lama ^_^ mcm tu lah lebih kurg hehe

      Delete
  5. anis sokong je sebab berat anis dah turun dah ...tapi kalau naik lagi memang nak diet la hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. anis xpa la xnaik badan .. kami niii... hurmmm i donno what to say

      Delete
  6. yup agreed Lieya and kita sekarang ni pun memulakan misi untuk diet yang effective..kena activekan balik treadmill..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom2 kita sama2 berdiet dan senaman yayyyy!!!

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart