Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 15 September 2013

JALAN JALAN SUNDAY ^_^

Assalamualaikum.
Anyeonghaseyo beautiful creature... ^_^
Hari ni siang langsung tak dan nak berblog..
Kalo ada yang nampak entry dari kiter tu 
semua nya auto publish yang kiter dah 
siap kan sejak malam lagii sebab
kita dah tahu dh siang memang tak sempat sebab nak kuaq kan.. ^_^


Hari ni kuaq dengan adik-adik pegi Aloq staq Mall..
Jalan-jalan makan-makan bajet.. hehhee
tak shopping apa pon sgt sebab memang dah sengkek.
Tapi yg geram nya time orang tengah sengkek ni lah ada 
Sale plakkk .. Tadi F.O.S buat sale besar - besaran.. bju comel2 
harga RM 10 , RM15 .. oh tidakkk!!!!

P.s : Salah satu cara untuk kita kelihatan sama setara 
dengan orang yang kurus ialah berdiri di belakang orang
kurus dan keluar kan separuh badan seperti di atas yer..
Selamat mencuba ^_^

20 comments:

  1. Replies
    1. akmal tu kurus dah , xperlu guna tips ni.... ^_^

      Delete
  2. Hahaha.. Nice tips :P Tp Vee tak pernah guna lg. Lols :P Seronok lerr jalan2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubalah vee... in case nak berposing dgn org yang cekeding dari kita ... heheh

      Delete
  3. Oh sy dalah amat selalu buat begini..;p hehehe..;)

    ReplyDelete
  4. hahaha.. tips yg sgt bagus tu kak! hehe. syoknya jalan2. tp kalau xdpt shopping brg,xbestlah. dpt cuci mata je. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. menyuci mata dan menyakit kan hati. huhu

      Delete
  5. hahaha nice tips :D nak shopping jugak la...

    ReplyDelete
  6. senyum tak kata apa-apa...he..he..nice tips lieya..

    ReplyDelete
  7. sally selalu duduk tengah..hahaha...duduk tepi nnt nmpk besar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semunyi belakang kawan lahhh sure kcikkk.. ^_^

      Delete
  8. ololo..comel je akak ni upenye:) nana jenis xsuka shoping sgt kak,kalau ada yg berkenan je baru beli^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. akak pantg nmpak murah mesti nak beli.. ^_^

      Delete
  9. ha3 nice tips :D org kata kalau nk berjimat cermat..kana tgok kain kafan slalu..he3..boleh cuba..

    ReplyDelete
  10. Ooo..tip tu bagus gak..boleh suh adik2 cuba ni..hehehe

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart