Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 12 September 2013

JAWAPAN KEPADA PERSOALAN

Assalamualaikum,
Anyeonghaseyo pretty ladies and handsome gentlemen ...
Tq so much kepada semua yang sudi 
meminarkan mata masing - masing utk meneka wajah
kiter semasa kecik-kecik dulu yang
memang agak tak sama dengan dulu-dulu.
Tapi sebenar nya muka dulu dan sekarang tak banyak berubah pon
cuma sekarang terlebih volume ja. hehehe

Nampak dak anak panah tu. ha..
itulah dia Cik Liya Von Jay junior ..
yang selalu ikat tocang dua pegi sekolah.
Kadang-kadang letak sepit kat rambut kawan-kawan
cakap macam nyonya juai sayoq .. hehehe...
Ramai yang teka depan sekali tengah tu kan.. 
hehhehehe ... kiter bukan nya tembam dari kecik.. 
agak-agak sekranag ni budak tembam tu pon dah kurus dari kiter rasa nya ..

Ha... ni gambaq darjah 5...
Luckily ada jugak yang teka betoiii.. 
Memang mata dia sangat-sangat hebat..
so seperti yang di janji kan kiter kena lah bagi hadiah kat orang tu..
Nak tau dak sapa ???

yay!! NANAKIMIE ^_^ lah orang nya...
Wah hebat la nana ni yer .. 
kalo korang nak tau yang pakai spek hitam ni guru besaq sekolah ni dulu...

Ni gambaq kiter masa umo 4 tahun kalo tak salah ^_^
the only childhood photo yang survive...
kiter tak pernah tengok muka kiter time beby ..
sebab tak dak kamera masa tu ... huhu..
Sedih2.. kakak kiter ada pon sebab ada orang lain
yang tolong snap kan..
orang tu kenapa tak datang ek time kiter beby..
Kalo tak leh gak tengok muka kiter cam na time beby...
ok guys!!! bye for now...

thanxx to all yang sudi singgah dan meneka kemarin...
Saranghae!_!

23 comments:

  1. Alah...salah ke jawapan nyer...tak dpt lah hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahhaaa.. salah ^_^ kat JM nanti2 Liya bagi hadiah yang lagi spesel sebab selalu bertandang dan komen ... yang tu coming soon :)

      Delete
  2. waaa.....!!!cam xcaya je nana teka betoi neh,hehe...tq so much akak!ok sat g nana emel akak ye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha .. tu lah kak pon xsgka nana boleh teka ^_^ hebat ek nana

      Delete
  3. Ala-ala comelnya dear time kecik2 dulu .. gambar zaman sekolah pun ada ..cutenyaaaaaaaaaa ..umi ni entah kat mana umi letak gambar dulu2 hahaha ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gmbar sekolah tu pon amek dr fb kawan je umi.. yg snri pnya dah lama ilang hahhaa

      Delete
  4. Replies
    1. heheheheeee.... lain keee...dlm gmbo je kot nampak lain... skrg hidung mancung sikit dr dulu pasal tu la kot.

      Delete
  5. best kan bile ngk blk gambar2 ms kecik dlu... mmg len la muke lieya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tu la,, kiter tak byk sgt gmbaq time kecik2 ni... lain ekk, hidung peset kot ^_^

      Delete
  6. Replies
    1. hehehhee... mak kiter lah tu yang suruh wt cemtu

      Delete
  7. wah zoom in abes ni..terbaiklah nana..hehe.. k.lieya u'r so cute.oh it's been detected since ur childhood time.;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA... memang hebat lah kan nana ni mata dia meman power .. ^_^

      Delete
  8. Replies
    1. tu lah anis ni hari2 dok tengok kami pon xdpat teka nooo.. huhu

      Delete
  9. tak sempat nak meneka dah ada pemenang..? sadis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally dok dating dgn yong hwa kemarin tu pasal lah xsempat nak meneka . hehhehe ^_^

      Delete
    2. akak salahkan yong hwa...dia yg goda sally..eh..?

      Delete
  10. Dua-dua kita salah..tapi lain sangat lah Lieya..nway gambar tu jauh kalau dekat sikit mungkin betul..hu..hu. Nway tahniah nana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehehee.... saja bagi yang kabur tu nak thrill sikit ^_^

      Delete
  11. akak lagilah tak jawab langsung...ekekekeke...

    ReplyDelete
  12. Alamak terlepas he3..ada jugak yg mng =) terbaik la..pndai teka..smlam hbis zoom sy nk tgok muka akak..tp btol2 lain la..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart