Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 16 September 2013

KURMA aka DATES

11 comments:

  1. alhamdulillah
    nice sharing sis
    aah
    byk khasiat kurma tu
    mmg amat sesuai dimkn semasa berbuka puasa
    kalau free, jemput LIKE post ni:

    LIKE SINI

    TQ :)

    ReplyDelete
  2. kurma..tiap2 hri pasti makan =) hbis je beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaaaa.. bagus ar cm ni .. hari2 amal .. ^_^

      Delete
  3. Replies
    1. betol ke kak ?? wahhh memang hebat lah kurma ni kan

      Delete
  4. akak suka makan kurma.. makan sebiji pun dah rasa kenyang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. saya pon tapi salu bulan puasa ja lah.. bulan lain jrg

      Delete
  5. Biasanya Bulan ramadhan yang banyak tu..hee

    ReplyDelete
  6. aah,stok puasa kat umah ni pun ada lagi,sebabnya kalau ada majlis buka puasa je mesti dapat sekotak kurma yusuf tayub tu:) kalau amal makanan selalu habes je kurma2 tu^-^

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart