Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 14 September 2013

LUNCH WITH CHILDHOOD FRIEND

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo pretty... ^_^
 Kelmarin at about 12.15 pm kiter dapat call dari kawan baik
kiter sejak kecik iaitu Nurul..
Dia nak ajak kiter lunch . 
Kebetulan tempat kerja dia dengan kiter dekat ja dan
hari ni plak jumaat and dia rehat lama .
(kami ja rehat sejam mcm biasa , so tak aci!)
So as always bila dia ajak kiter lunch dia akan dtg kat opis kiter la..
So bincang punya bincang dia pon ajak pergi makan kat Changloon.
Nasik kerabu kelate punya kedai la...
Tapi terlupa nak amek gmbaq kedai tu..

Nampak sedap kan nasik kerabu ni .. 
Rasa nya pon sedap jugak tauu ^_^

Ini lah kawan kiter Nurul...
Pakai baju magenta itu..
Yang tudung biru tu kiter lah..
Pakai tdung halfmoon ni buat muka kita sama bulat macam bulan...
Yum yummm... sedapppp.
Nurul ni kawan kiter since kiter darjah 5 lagi..
Lama kan kita berkawan dengan dia..
Walaupon tak selalu jumpa tapi once in a while pasti akan roger-roger la...
Bulan 11 ni dia da nak kawen.. so nanti kiter update lahhh .
For your info,
 Kedai ni terletak berhampiran dengan kawasan cmart Changloon ^_^
Mana tau kot-kot tersesat mai kot ni leh la pi try.
Selain kami berdua ada sorang lagi kawan kiter
yang merupakan office mate kite
Nama dia ANIS ... Dia pon ada belog jugak.
Jangkit dengan kiter lah so hari-hari pon tulis belog ^_^
So kawan-kawan yang belom follow dia..
boleh lah follow belog dia yer..
Dia newbie lagii ^_^

Okey!!! bye!

16 comments:

  1. ar ar sedap la nasi kerabu len kali kita pi lagi hihi, thanks sbb promote...sifu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahhaa... orait len kali nak makan nasik lemak plak ^_^

      Delete
  2. seronoknya dapat lunch sama :)
    nampak sedap je tu...nak sepinggan bole? hehe

    ReplyDelete
  3. errghhh...lama x makan nasi kerabu..KL mahal laaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hewhew.. mahal ke sally .. masak sniri la sng

      Delete
  4. pergh..sedap tuh nasik kerabu..tp tak risau sbb sini pon byk..sbb mmg duk kt klntn..muahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. la org kelantan rupanya ... ish2... gomo kelate gomo ^_^

      Delete
  5. Macam sedap je nasi kerabu tu..last time selalu jugak beli kat pasar malam coz my sis pemiant tegar nasi kerabu..tapi lama kelamaan nasi dia dah kurang sedap..so my sis pun dah tak ada selera lagi nak makan..hmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena cari kedai lain plak la Raudzah ^_^

      Delete
  6. ah.sedapnya nasi kerabu! waduhh..lama tak makan

    ReplyDelete
  7. lama xmakan,nana suka mkn nasi kerabu dgn ikan goreng:)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart