Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 7 September 2013

MAKEUP AND LIE


14 comments:

  1. The only make up I use is lip balm. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cute ^_^ at least that make u look gorgeous rite

      Delete
  2. make up?? just make me annoyed huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hohoho.. kinah kena belajaq pakai sikit2 .. just krim bedak dan sedikit lipbalm atau lipgloss dh memadai ... ^_^

      Delete
  3. nana just guna krim muka je kak,segala tok nenek mekap nana xda,heee..xpandai nak mekap2:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok lah tu nana.. asl kan ada gak bahan utk muka. xpakai lgsg pon xelok jugak.

      Delete
  4. akak guna yang basic je.. takde la make up tebal sangat.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dh mcm tu kak. ^_^ basic pon dh leh wt muka nmpak berseri ^_^

      Delete
  5. Replies
    1. bedak dan krim pon xpakai ke nad ? make up bukan yang tebal tu ja .. just krim n bedak tu dah memadai buat kita nmpak lebih berseri ^_^ kalo belom lagi cuba lah nad

      Delete
  6. i dont lie..ok ini tipu..hehee :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. jejaka idaman malaya la ni yerrr.. ^_^

      Delete
  7. Part make up tu kita ok aje coz cantik..untuk menghargai diri sendiri..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. BETOL TU RAUZAH... make up tak semesti nya yang tebal ja. asal kan dapat buat kan wajah nampak lebih anggun kan ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart