Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 18 September 2013

MUKA PO SELOK JAIL

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people....
Hari ni start pukul 10 sampai lah petang bos ada!
so apa lagi dok ngadap keja lah memanjang.
Sempat bw dan comment waktu awal pagi tu ja..
So dalam dok buat keja tu sempat lah berchatting dengan
my beloved besties Mek Nah ....
Bergosip , bersembang , mengata dan bermacam-macam lagi
tiba-tiba terkeluaq satu ayat ,
" Muka Po Selok Jail"
1st time kot dengaq so agak terkagum di situ.
Selalu nya " Muka macam jambatan tak siap"
selalu la dengaq... heheheeeee
Ore kelate mesti dah biasa kan dengan ayat nii..

Cari gambar selok saja tak dak.
Nak ambek yg ni pon ok gak kan...
Gini rupanya ekk. hehehhee...
Sori ek mek nah.. aku tak dak topik nak tulis tu tulis pasal ni.
Kalo kawan-kawan nak tau,
my besties adalah silent reader blog ni. hehehhee

Ada lagi tak ayat pelik yang wujud ...
Kongsi la sikit ^_^





21 comments:

  1. hahahahaha ! teringat zaman2 sekolah dulu. slalu gk guna ayt 'muka mcm rumah xsiap' ... rumah xsiap, jambatan xsiap, jalan xsiap laa. mcm2, semuanya bnda xsiap. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaahhaaa... nampak sangat kehuduhan di situ kan

      Delete
  2. yang faham maksudnya muncung sedepa..yang tak faham tu buat muka sposen jelah..

    ReplyDelete
  3. saya pon tak pernah dengar lagi...hehe,ayat pelik2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHEHEE... ada jugak org yg xtahu ek. hehe

      Delete
  4. ape tu maksud diaa. huhu. dok pehe :P

    ReplyDelete
  5. 1st time dengar kak,heee....boleh tanya kimi ni dia tau tak^-^

    ReplyDelete
  6. akak pun pertama kali dengar ayat tu.. hehe.. (akak cuba membanyangkan muka selok jail tu macam mana)..

    ReplyDelete
  7. xpernah dengar la..hahaha..1st time dgr ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee... mun pon. ore kelate la hok tahu nya hehehe

      Delete
  8. haha 1st time dgr ayat tu.. sll ore klate kecek 'aku tey mu mapuh mu'

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,, kak zaza pon pndai kecek kelate ke ^_^

      Delete
  9. ha3..plok doh =) mcm2 bahasa kiasan ada..leh wat modal neh..keh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhahahaaaa... kawan ngn ore kelate tu gak.. mcm2 la de tubik.. hehhehe

      Delete
  10. pertama kali dengar..tp kalau dengar mesti terus paham..hehee :P

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart