Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 28 September 2013

PRINGLES - SOUR CREAM AND ONION

Assalamualaikum.............
Anyeonghaseyo boyz and girlz....
Malam ni saja-saja dok selongkaq laci jumpa lah
slip-slip bill membeli belah adik kiter..
Boleh tahan membaziaq jugak lah.
Patut duit tak dak sokmo... heheheee....
So ternampak lah satu slip tu dia beli
Pringle - sour cream and onion!
Yes! thats my favourite Pringles too ...
Dan sebab dulu kiter memang suka dok jamu
adik-adik makan pringle perisa tu..
so dia pon dah terikut suka..
Bukan dia ja, semua adik kiter kat umah ni
memang suka sour cream and onion..


Yippie.. lapaq plak tengok ni.
Ok sabaq tunggu gaji sure beli. 
( Alah berapa ringgit ja pon tunggu gaji, hehhe)
Sekian

P.s : Hampa semua suka perisa apa kalo keropok jenis-jenis ni ?

16 comments:

  1. suka jugak sour nie.. tapi jarang makan .. sebab nnti bley muak .. haha .. better pilih original atau bbq kot.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. xnak muak jgn makan sorg lah dikk ^_^ makan berebut xsempat nak muak. akak satu balang tu salu share 5 org so memang xsempat nak muak. makan pon xpuas hehehe

      Delete
  2. Vee tak tengok perisa punnn, main ambik je terus makan. Vee rasa semuanya sama, kecuali yang ada pedas2 tu. HAHA. Vee bab makan bedal semuaa ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheee... ada jugak ek mcm niii.. kira ok lah xmemilih yg mna ada semua kasi sapu.. kan

      Delete
  3. kurang makan keropok2 ni.. hehe.. tapi kalau beli pun pringles.. yg ni dan yg cheese tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah sejak besaq memang jarang dh kan makan kopok tapi kadang2 ada time memang craving ^_^

      Delete
  4. sedap!! tapi jarang nak beli. abang suka sgt dengan potato ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh abg plak yg suka ekk. time abg beli tu niena makan lah sekali.. ^_^

      Delete
  5. Kita pun suka pringles Lieya..but this sour cream..coz kita tak suka masam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. raudzah pernh rasa x? actually xda la masam sangat pon. dia lebih ke arah rasa bawang ja.. sedappppp

      Delete
  6. perisa ni sy xpnh pula mkan =) tp sy ni jenis mkn je apa yg ada..jnji sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo belom pernah cuba la makan sure sedappp ^_^

      Delete
  7. sama! tp x suka pringles...hahaha...suka mr potato :P

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart