Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 2 September 2013

ROBERT PATTINSON IN HARRY PORTER

Have u guys ever noticed him in Harry Porter ?

22 comments:

  1. Memula minat ngan dia ni...skang dah x minat dah..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. knapa kak ? jemu ke tgk muka dia pucat ja memanjang . hehe

      Delete
  2. perasan jugak sebenarnya... tapi cam tak sure...

    ReplyDelete
  3. ooo patut macam biasa tengok hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. klo tgk balik mungkin la perasan kan ^_^

      Delete
  4. owhh siyes? tak perasan. harry potter yang ke berapa ea ada dia? hana minat kot dengan dia. haha ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la hana.. akak pon xtau sbb akak memang tak perasan dia ^_^

      Delete
  5. Oo.. yaka? siyes tak perasan.. Haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. O.O lagipon bukan dia centre of attention ^_^

      Delete
  6. baru pasan...hehehe...cume x sure sangat!!!

    ReplyDelete
  7. Dah lainlah lieya ..baru perasan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kecik2 maybe xcomel sgt kot.. klo harry porter time kcik comel tapi bila besaq xcomel ^_^

      Delete
  8. aah memang ada!!!! masa tu dia muda lagi kan???

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahhh... memang muda lagii ^_^ bawah umoq lagii.. lani semua pelakon dh meningkat dewasa ^_^

      Delete
  9. Yup memang tau dia ade dlm HP ^^

    ReplyDelete
  10. kalau org yang minat HP mesti perasan punyaaa :D

    ReplyDelete
  11. cedric diggory yang mati kena bunuh dengan voldermort. muda lagi dia time ni.hehe

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart