Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 1 September 2013

SELIPAR BARU

Assalamualaikum,,,
Anyeonghaseyo beuatiful people ^_^
Hari tu Liya ada gitau kat kawan-kawan yang Liya nak
beli kasut selipar baru kan?
Kalo tak ingat leh tengok kat entry INI ...
Petang tadi lah pi cari dengan adik dan jumpa selipar comel ni.
Harga pon sangat berpatutan sebab selipar tu last piece.
Harga asal Liya tengok kat kotak dia RM 36.90 
tapi Liya beli dengan harga RM 10 .. Untung kan..
Mesti kawan-kawan tak sabaq nak tengok
selipar baru Liya kan ??

Ini kotak nya.. kotak pon dah comel cam ni kan.
Selipar nya dah tentu lagi comel...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tadaaaaaaaaaaaa!


Comel kan ? Puji cepat puji cepat ,
kalo tak kiter merajuk. hehehhee... gatal nak merajuk plak kan
Sapa lah yang nak peduli kiter merajuk atau tak.
Di sebab kan selipar ni last piece size nya 5.
Bayang kan kiter ni size 7 leh pakai size 5.
Tapi muat-muat ja.. Lagipon nak pakai atas opis ja ni.
Kalo terlupa-lupa terpakai pergi makan cemtu ja.. 
Tapi memang comel lah selipar ni. hehe..

Eh ada 1 lagi plak kotak nya..
Dah terbeli satu tiba-tiba terjadi dua.
Yang ni kiter beli kat The Store.
Nak pergi usha benda lain terbeli benda lain plak ..
Yang ni pon sebab murah jugak.
Harga asal RM 29.90 tapi after less dah jadi RM11.95 ,
so apa tunggu lagi, beli je lah kan..
Nak tengok tak...??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kasut jerami ni adik kiter dah beli.
So kiter ada la cuba pakai time pegi kerja kan.
Rasa sedap dan okey ja.
Pastu kiter pon beli yang sama gak la.
Cuma pattern dan kaler dia ja lain.. ^_^


Kiter sangat puas hati hari ini sebab
kiter ada dua pasang kasut .. yay!
so malam ni kita leh tidor lena..
Thank u Allah for the happiness.. 
Sekian wassalam..
Bye!


15 comments:

  1. wow akk sampai dua kasut akak beli heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab murah la dik tu pasai la amek dua2 skali .. bajet tamak :)

      Delete
  2. Comel gila selipar bunga2 tu! Melting melting *-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... walopon kaler putih ^_6 .. gi beli satu cepat ^_^

      Delete
  3. Like the first one! So cantik :D Vee suka selipar floral gitu :D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. smesti nya... xleh tolak kalo ada yg nak jual murah2 ni.., ^_^

      Delete
  5. sekali dua dia belii. kalau murah memng tggi godaan dia. kihkih

    ReplyDelete
  6. yg selipar putih tu comella. tapi harga semahal mcm tu idakle iqa beli.ahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ui iqa RM10 la yunkkk... iqa baca betol2 ... hrga asl tu yg mahalllll ^_^

      Delete
  7. SELIPAR ATAS tu comel lah .. hahaha harga dia okay lah .. not bad.. heeeee

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart