Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 6 September 2013

TESCO VALUE WET TISSUE..

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people....
Nak share something yang Liya suka beli kalo pergi tesco.
I bet ramai yang dah tahu pasal ni.
Tapi for those yang belom tahu,
next time kalo pergi tesco mesti beli okey ??
Presenting .... Tesco Value Wet Tissue !_!

 Ini lah dia one of my most needed thing for everyday life...
Harga RM1.20 .. Murah kan.. ^_^
Ada 30 helai semua nya so satu letak kat umah
dan satu lagi letak kat opis. 
Yang pasti memang tahan lama la sebab guna 2 helai ja sehari ^_^
Untuk apa yang perlu sangat benda ni...


Untuk membuang topeng di muka kiter lah.
Dah pakai bedak pon 4 tan.
eyeliner lagi, lipstick dan semua kat muka lah.
Senang nak cuci dengan sabun nanti bila dah buang guna wet tissue ni..
Berminat nak guna ? 
Sila lah ke Tesco berhampiran ^_^
Selamat mencuba .....
bye!




23 comments:

  1. Vee guna Facelook, mahal sikit dr Tesco punya. 3 for RM5. Vee usually guna utk lap muka jugak tp muka jadi kusam =.= Kering je kulit so Vee guna Facelook utk tgn and cuci stationary. Cerewet gak kan, pens pun nak lap. Haha :P Utk muka Vee guna Dettol dahhh. Sooo lembut =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. setiap org mesti ada brand kegemaran masing2 kan.. wet tissue kegemaran akak ni stkat lani masih lagiii memberikan performance yg baik since dia ada aloe vera dan bebas alkohol ^_^

      Delete
  2. amboi!!!beratnye 4 tan...hakhakhak!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu nak menggambaq kan betapa tebai nya bedak tu ^_^

      Delete
  3. haaha sis promote wet tissue terbaik ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda baik perlu di kongsi kan bersama ^_^ lagipon murah ..

      Delete
    2. benda yang baik mesti dikongsi kan bersama ^_^

      Delete
  4. MG pakai baby wipes jhsan baby skali dgn 1 fmliy boleh pakai
    beli 1 botol kotak tu..huhu
    tapi MG xremove make up sbb MG xmake up pon,
    pling tidak remove eyeliner je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh beby johnson. baik utk kulit baby , semesti nya baik utk kita juga kan ^_^

      Delete
  5. jgn jadi mcm sally...tonyoh dengan air je..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheeee.. sally tak pakai bb cream ? oppa yong hwa pakai tau. so sally kena pakai gak la ^_^

      Delete
  6. Replies
    1. boleh2... salu kalo beli rembat 3. selain kat muka benda lain pon leh ja nak lap. ^_^

      Delete
  7. hu3..xpnh guna =) tp murah la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki pon leh gak guna.. ^_^ lap2 muka bila dah letih kuaq jejalan

      Delete
  8. murah tu lieya..akak selalu beli yang fifty tu sebab wangi..hehe..nanti nak cari tesco punya jugakla..wat lap2 biasa jer pon..penting sangat tu anak2 nih kalu gi jenjalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahh sebab murah tu kita xberkira sangat nak lap .. saya pon macam2 saya lap guna ni selain muka je .. serbaguna lah katakan ..

      Delete
  9. ok ek anis guna yang watson je he222

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli yg ni ja anis. murah pon murah ^_^

      Delete
  10. dulu guna yang watson je,hee..sekarang ni duk umah malas dah nak pakai,bedak apa pun malas nak tempek:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pon sama dulu guna watson . 3 biji rm5 tu . tapi lepas jumpa yg ni terus xguna dh watson pnya hehehe

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart