Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 10 September 2013

THANK YOU CHICKEN FLOSS

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo kawan-kawan...
Nak ucap sejuta terima kasih kepada
blogger CHICKEN FLOSS sebab buat benda comel
ni untuk akak hehheheee..
syok pulak ekkk...


tada,,,,, comel nyerrrr kan hahaha...
tq sooo much... suke suke suke sangat2
Kepada yang belom follow blogger ni jom serbu blog dia
ramai-ramai.. ^_^

26 comments:

  1. tengok juga semalam =) mmg comel dia bt..ohsem la..cantik mata..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat betol dia buat . baru ja akak mintak smlam hehehhee.. ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. mata yg sebenar nya kecik je hhhehehhe.. teringin nak mata besaq macm tu

      Delete
  3. part mat ayg tak boleh tahan tu..heehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak2 leh ngorat oppa tak kalo guna mata tu hehhehehe^_^

      Delete
  4. hehehh akak pun dapat jugak dri chicken floss yeayyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kinah... heheheee... baik kan dia... ^_^

      Delete
  5. nk serbu la..sbb fiza pun x kenal lg..

    ReplyDelete
  6. memang comel lieya..sama aje dengan yang real punya...

    ReplyDelete
  7. ni panggil vector kan kak?wah bestnya,nak jugek...^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah akak pon tak tau benda ni panggil apa .. hahaha.. akak panggil kartun je..

      Delete
  8. comelnya.. tak pernah lagi orang vector gambar akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pon saya mintak hehehe .. dasar muka tembok je kan .. ^_6

      Delete
  9. aahlah lagi comel dari hat real punya hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mata pon bulat ala2 barbie doll kan hahahhaa

      Delete
  10. wah!!!nampak same lah...comel...heheheh....

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart