Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 20 September 2013

THANK YOU SALLY ^_^

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo people ... ^_^
Nampak perbezaan tak dengan rupa paras belog kesayangan ni ...
Yay .. belog ni dah pon di kemas kan 
dan di cantikkan oleh SALLY !
Sally awek Yong Hwa tu lah .....
TQ so much yer SALLY....
감사합니다 ^_^



29 comments:

  1. hehehe...tersedak Yong Hwa akak sebut pagi-pagi Jumaat ni :)

    welcome kak, hah! sebagai hadiah utk sally..klik tabung Korea sally nnt :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehheeeee.. ^_^ agak2 yong hwa tengah buat apa lah skrgg ni ekkk.. setiap hari akak pegi klik cepat sikit sally dapat pegi korea .. haha

      Delete
    2. hahaha...dia tido kak...paling awal dia bangun pukul 12..hahaha...tp lately ni dia tgh shoot drama kan..mgkn awal sikit bgun...eh, mcm kenal rapat pulak..? -___- "

      terima kasih!!

      Delete
    3. mesti lah tahu , nama pon awek dia.. hakhakkk.. ^_^

      Delete
    4. malu ..malu la kite akak ni..hahaha...ingat nak g masuk meminang dia la tahun depan..ok tak..? :P

      Delete
    5. okehhhhhh... akak support dari belakang hokey!

      Delete
    6. hoooreyyy ! hahahaha....bape juta duit nak kena kumpul masuk minang dia ni..? -___-''

      Delete
  2. sori dear, kalau komplen mama buatkan lieya kena ubah semua coding dalam blog ni, terasa mama susahkan lieya pulak,...

    apapun, syabas buat sally, u buat cun lah sally.. hihi, comel dah blog lieya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xda lah mama... xsusah pon.. lagipon sally yang tolong buat kan .. liya goyang kaki ja, hahhaaaa

      Delete
    2. hehehe...alaaa...mama, sally main tukar sikit2 je..jgn la puji...*malu

      Delete
  3. oh sally ke yang buatkan..baiknya hati sally..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally ni memang baik hatiiii hehehehee ^_^

      *sally silalah kembang

      Delete
  4. oklah tuh..korang nih semua bopren org korea kan..untunglah..haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah tu lahhh... bopren sama2 korea.. well.. mcm ni lah pasal tu lah saling tlg menolong.. hahhaaa

      Delete
    2. tapi boipren kita tak suka kita..camne..? lalalalala~

      Delete
    3. sapa cakap? hahahaa... ( sally kenapa tulis kat sini, malu la kita)

      Delete
    4. statement tu refer kat Sally je..hhahaha :P

      Delete
  5. cantik lia wow seronok la 2 ada org tlg buat hurm jeles jeles jeles.......:)

    ReplyDelete
  6. nampak nampak...hehe cantik da dari sebelum ni :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart