Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 13 September 2013

THANKS JM ^_^

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people!
Ole-ole yang di tunggu sudah pon sampai alhamdulillah ..
Sapa yang bagi tu ???
Tentu lah seorang blogger.
Nama pena beliau adalah JM singkatan daripada JARI MANIS .
Beliau adalah seorang blogger yang suka travel so 
blog beliau di dedikasi untuk menulis dan berkongsi pengalaman
beliau merentasi dunia.
So kalo hampa semua nak baca catatan perjalan dan mendapat kan
tips untuk travel secara backpacking boleh lah
pergi ke blog beliau .
Negara yang paling latest adalah Australia dan 
ole-ole yang Liya dapat pon dari Australia jugak la.. ^_^



Comel tak ?? Ni beruang koala kalo tak salah ..
Heeee.. tQ JM.. Liya suke sangat tauuu.. 
So sapa-sapa yang belom kenal dengan JM
boleh lah pegi ke blog JM sekarang jugak.
Dia seorang yang sangat peramah dan baik ..
Tak percaya cuba lah dan dia pasti takkan menghampa kan kalian semua..
Ok thats all for now..
Bye !_!

13 comments:

  1. Replies
    1. hehe.. cepat2 pergi berkenalan dengan JM ^_^

      Delete
  2. saya pon ade patung cmni dari australia..dpt dri blogger gk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeeeeeee.... ada gak ekk . hehehe ^_^

      Delete
  3. comel2,ada jugak koala bear ni,warna biru,heee...

    ReplyDelete
  4. Waa.. best nyer.. dia pun dapat dari Kak JM.. untung la jadi pembaca tegar Kak JM..

    Salam kenal dari saya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yerrrrrr... kiter pembaca tegar dia, selalu baca entry dia dan dia pon baik orang nya ^_^ salam kenal

      Delete
  5. comel Lieya..kita ada beberapa ekor dalam simpanan

    ReplyDelete
  6. sally ada 2, dpt dr bos masa dia g Sydney :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart