Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 10 September 2013

TOP 5 INFLAMMATORY FOOD


AVOID OR TAKE LESS FROM THE LISTED ABOVE 

FOR BETTER LIFE ^_^




15 comments:

  1. ada aku kesahh kahkahkahkah
    tp kenalah kesah jugak kan
    kang mcm2 pnyakit yg dtg pulak
    sedar diri lah skit ye dok..hehehe
    baiklahhhhhhhhhhhhh hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahha... ye lah sekali sekala cheat tu ok ja. mmpus xmakan lgsg .. xda nikmat hidup ^_^

      Delete
  2. 1 je yg boleh elak..Alcohol..yg lain semua unresistant!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg tu tolak awai2 lagiii.. hehehhehe.. yg lain2 tu pejam mata telan jugakk ... hahahah

      Delete
  3. ada yg ptt elakkn cam alkohol..dan ada yg perlu diambil utk tenaga =) tp dlm kuantiti yg sikit la..demi kesihatan..baik elakkn trus hu3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. betol... kena gak amek kalo x xdak tenaga lak nak gerak kan badan ^_^

      Delete
  4. kita suka jugak makan donut ni tapi selalunya sebiji pun dah cukup coz its too sweet...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita 2 bijik pon still boleh dok hentam hahaha

      Delete
  5. Replies
    1. makan la kak selagi hidup sakit pikir kemudian ..selalu mcm tu lah org dok pikir ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart