Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 20 September 2013

TOTAL HITS

Assalamualaikum.
Anyeonghaseyo pretty !_!
Selalu kan kalo bukak akaun nuffnang,
hampa2 semua dok tengok dak total hits?
Aku ada time aku tengok ada time aku tak tengok..
Tapi yang pelik nya ada satu total hit yang agak pelik...
Dan sampai kan jadi yang paling2 hit lah kat blog aku...
Sejak bulan lepas dan bulan ni jugak...
Sebelom ni aku memang tak perasan sangat.
Tapi semenjak dua menjak ni memang selalu ada.
Sampai kan entry tu jadi popular post.
padahal tulis pon bodoh-bodoh ja...
So nak tau dak apa dia ?????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
yay!! LEE DONG WOOK lahhh...
Sebelom mama Review blog ni lagi perkara ni terjadi ^_6
bukti dia .... sila lihat di bawah...


yang tu bulan lepas punya ...
So yang minggu lepas punya macam ni plak...



Agak-agak oppa Lee Dong Wook ni
memang ramai gila peminat nya sampai ke entry buruk tu
pon ramai yang datang terjah....
(Ek eleh baru banyak tu dah kecoh ! hehehe)
So i think la kan entry tu kena buat lain kot ,
bagi comel-comel sikit baru tak malu sangat bila ada yang baca,,


Anyway.......
감사합니다  오빠 ...
오빠 사랑해

BYE!!!!

18 comments:

  1. bila tgk si dia tu npk ensem..
    xpe nti k.el try gugel gambar2 dia
    boleh jatuh cinta x haha

    나도 당신을 사랑합니다

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh. kak el pon pndai tulis korea. diam2 ubi berisi ekk

      Delete
  2. ramai orang suka la tu...tu yang banyak hit hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la rasa nya pon mcm tu la jugakkk ^_^

      Delete
  3. memang orang carik kod si leed ong wok ni.. haha.. takpe la lieya, glamer jugak dong wok ni.. hihi

    ReplyDelete
  4. hehehe..nak usha sally punya lak laa...mana tau kot2 Yong Hwa femes gak ke kan..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti lagi lagi ada sebab sally tulis pasal yong hwa setiap hari hehehe

      Delete
  5. Hihi a a laa dear .. banyak peminat artis korea ni laa .. chayok2!!!

    ReplyDelete
  6. hurm famous juga ek ingat x famous actually kami x minat dia hihi

    ReplyDelete
  7. hihihi . ramai peminat oppa ni :D

    ReplyDelete
  8. hehe...ramai la pesaing akak gini:)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart