Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 22 September 2013

YAY !! HYPER ACT MEMANG BEST!!!

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo prettyyy..
Malam tadi pergi festival konvo unimap yang dibuat dekat-dekat ja
dengan umah pasal tu lah pegi.
Sebab ada hyper act ja.. 
Punya lah pulun pegi sampai handset pon tertinggal dalam kereta..
Jadi tak dapat lah nak snap gambaq depa .. Rugii..
tapi tak pa lah kan nak buat macam na...
dah tak dak rezeki...

Macam biasa lah kalo feskon ni memang ada juai-juai
macam-macam lah kan tapi tak beli pon..
Yang beli nya kain tudung yang harga RM1 .
Tu pon sebab depa buat jualan amal.
Kedekut nak mampuih la tuan belog ni kan.
Besa lah mai ujung-ujung bulan macam ni 
bajet pon mula lah berkurangan so nak spend lebih tu 
memang payah lah sikit...

Ini lah dia tdung yang harga RM1 .. hehe..
Comel dok.. tapi rasa kalo pakai ni muka
yang gelap bertambah la gelap...
Apa-apa pon persembahan hyper act tadi memang best gila!!
Suara live dengan rakaman sama sebijik kot..
Ok bye.. 
Gambar kat bawah ni saya curi dari fb Hyper Act.
depa tulis " heading to Perlis for Festival Konvokesyen.. "
Lain kali mai lagi nooo.. ^_^

P.s : Mata langsung tak mengantok sebab siang tadi dah lena.. ^_^


11 comments:

  1. hu3 toi =) terbaik la..suka gak group hyper act ni..lgu dia best je

    ReplyDelete
  2. murahnya rm1, comel pula tu.. akak suka dengar lagu-lagu mereka.. tapi tak pernah berjumpa secara live lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah tu lah kak. kalo dtg awal lagii mesti dpat yg lagi comel ^_^ saya pon baru 1st time , jumpa kot jauh ja... depa memang baik dan pandai plak menghiburkan penonton

      Delete
  3. waah singgit jee? murahnyaa, cantik pulak tu. hyper act mmg best! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya singgit ja kalo xbeli memang rugi lah hehheee... hehe. suka hyper act jugak yeeee

      Delete
  4. singgit jer.. tp klu karnival kt U mmg selalunye murah...tuk student kn..

    ReplyDelete
  5. Kita suka lagu terbaru Hyper act..tapi tak ingat tajuk..selau ada kat Era..and dia punya singer tu Toi ya lieya...and cantik tudung tu walaupun murah..memang kedekut..he..he

    ReplyDelete
  6. tau xpe..lagu depa ni boleh teringat - ingat kot! :P

    ReplyDelete
  7. ruginya tak dapat snap gambar dorg..

    ReplyDelete
  8. band grup ye diorang ni kak?huu...1st time tau....

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart