Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 28 September 2013

ZAMAN PAKAI TUDUNG BAWAL

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo kawan-kawan sekelian..
Hari Sabtu kurang best sebab trafik kurang. 
Anda pulak cam na ? Maintain or kurang
Tadi dok cari gambaq lain tapi jumpa gambaq lain..
Hehehhee.. Nak kongsi gambaq Liya time pakai tudung bawal
dengan kawan-kawan semua...

Time ni kan kalo bergambar memang suka lah buat muka innocent...
Sekarang ni langsung dah tak pakai tudung bawal dah,,
walaupon lani tudung bawal dah glemer balik..
Alasan : rasa mcm tak comel kalo pakai tudung bawal.
(macam lah comel sangat pakai shawl kan, hekhek!)

Selain buat muka innocent Liya jugak suka buat teknik sembunyi
dan mengecilkan badan.. hehehehe..
Yang ni sampai sekarang pon still buat lagi tauu ^_^
Ni kakak kiter nama dia Jalillah... 
Okey stakat ni jelah kot bebelan kiter .
Sekian...

P.s : Kawan-kawan suka pakai tudung yang mcm na ?

20 comments:

  1. akak pakai tudung bawal dah super duper comel lah ! heeee :) tapi sekrang banyak pakai shawl ka kak ? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang pakai shawl ja.. bawal tak pakai langsung dh ,, huhuhu ^_^

      Delete
    2. yeyeye..kakak dah tak perasan kita yang mana satu..! (^__^) hakhakhak..

      Delete
    3. nampak macam jantan pon ada dikk.. tak leh panggil adik manis dh la .. @_*

      Delete
  2. mama suka bawal dari dulu lagi, yang berbelit tak reti... terbelit terus nanti... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tu la mama... ramai yg suka tudung bawalll ^_^

      Delete
  3. fiza ikut mood... tp lg suke tudung bawal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk kat gmbar pon dh tau penggemar tudung bawal ^_^

      Delete
  4. Vee suka tudung bawal, walaupun tak pernah guna tudung. Hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. vee try pakai tudung skli kak nak tgk , mesti comellll

      Delete
  5. Kita pun dah lama tak pakai bawal lieya..lebih suka crepe...senang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah tudung crepe cntik tapi kiter xpernah cuba lagiii.. ke pernah ek heheh... xigt la..

      Delete
  6. he3 yg pntg ada teknik bergambar sndri =) sy plak xpndai bergambar..confirm keras je..bab tudung 2..asalkn tutup aurat..pasti cntik kak =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu fais.. tudung apa pon ok asl kan menutup aurat.. :)

      Delete
  7. Replies
    1. kak kalo tudung sarung suka yg fareeda dan fareeda celop ja hehehe

      Delete
  8. suke tudung bawal.. tp leceh nak kene seterika tu je.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu la, malas betol nak seterika tu kan..

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart