Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 5 October 2013

2BIC - I AM IN LOVE

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people....
Hari ni nak kenal kan hampa semua dengan satu kumpulan duo
dari Korea Selatan yang memperkenalkan diri mereka
dengan nama 2BIC

Dah lama sedar tentang kewujudan mereka berdua ni.

Kalo tak salah selepas Lagu Gangnam style glamour.
Tapi memang tak minat lah dah gemok macam ni kan haha.
(Padahal diri seniri pon gemok, tak sedaq diri betoi)
Tapi masa tu la . start acknowledge depa punya talent,
selepas tengok ceta The Good Doctor ..
Depa dua nyanyi utk ost drama ni lah,,

At First ingat kan kumpulan 4Men tapi bila cari dalam
Youtube rupa nya kumpulan 2bic ... terlintas lah dua orang ni.
so memang suara tu sedap laaaa...
Tapi maklumat tentang depa berdua ni tak banyak lah..
so tak banyak lah yang boleh di ceritakan...
apa-apa pon nak jom dengaq lagu depa... ^_^


Okey semua ! bye!!


13 comments:

  1. tak pernah dengar pown group nie. haha frst time tengok yang cubby mcm nie ada group. unik. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah yg chubby cam ni kan kurg mendapat publisiti huhuhu ^_^

      Delete
  2. yana pun tak penah dgr grup ni.. tp mesti populor kt korea je ni. kt malaysia tak brp sbb tu x knl.. hik3 tp best jugak lagu dia:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa nya skrg dh popular kot... sebab suara depa memang best . sesuai nyanyi lagu cinta yg sedih2.. ^_^

      Delete
  3. suara dorg mmg awrsome! btw nad tgk good doctor ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan nad.. sdp betol suara depa bedua ni ^_^

      Delete
  4. kami x pnh dgr lagi tentang depa ni pun ... by the way thanks 4 sharing ek

    ReplyDelete
  5. saya pernah tgok perfomance diaorang dkat 8tv .. mmg sedap btul suara diaorang niyh.. huhu

    ReplyDelete
  6. suka citer 2 je =) lagu dia xpnh plak nk hayati he3..tp ok la..1st time dgr sdap jugak

    ReplyDelete
  7. kalau gangnam style tu nana tau la...apapun rupa tak penting,janji lagu yang dibawa tu best :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart