Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 4 October 2013

5 SIMPLE WAY TO ADD MORE FIBER





1.Eat fruit with breakfast every morning — try berries with your cereal, or slice a banana into yogurt.

2.Add lettuce, tomatoes, and onions to your sandwiches and swap white bread for whole wheat.

3. Throw a bag of mixed frozen veggies in the microwave for a veggie side dish that's ready in minutes!

4 .Add vegetables to casseroles, soups, rice dishes – almost anything is better with more vegetables!

5. Drink plenty of water as you work on increasing your fiber intake.




source : denise austin website 

13 comments:

  1. woii laju sgt update blog
    bkn bos dah balik ke wakakaka
    ok ok
    dah byk mnm air pun still gemuk gak caner tu dok haha
    kang gemuk air caner..xleh lah pi korea boleh???

    ReplyDelete
    Replies
    1. bos balik isnin lah kak el. rasa nya sebab kak el tak bersenam kot hehehhe macam liya gak la kurang bersenam.. ^_^

      Delete
  2. Vee skrg pun byk makan benda ni, cuma tak minat sgt dengan whole meal bread tu. Tak sodap, tak cun dengan tekak Vee. Hihihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah... yg tak sedap tu lah sihat vee huhu

      Delete
  3. hana percaya hana kurang fiber. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. hana xpa hana dh kurus . org gemok ni perlukan fiber lebih utk kenyang lama ^_^

      Delete
  4. popcorn tu favorite lieya..kalau makan cepat je habis...

    ReplyDelete
  5. teringin pulak nak rasa banana yogurt tu..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart