Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 4 October 2013

CPUV 10

 Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people ..
Alhamdulillah dapat CPUV lagi ...
Melekat pada 2 Oct yang lalu dan masih on going lagi..

Cpuv ni adalah dari Transitions Optical... ^_^
Ingat tak sebelom ni depa ada anjurkan pertandingan 
makanan yang paling cantik dan menyelerakan kan ?
So kali ni depa anjur kan pertandingan photo contest jugak
tapi melibat kan photo pemandangan yang cantik pulak... 
So kalo sesapa yang nak masuk pertandingan ni boleh lah
berbuat demikian ... ^_^

once again tq nuffnang and advertiser 
for giving such opportunities ... ^_^
Bye!_!

25 comments:

  1. wah lieya, tahniah.. nuff tak sayang mama.. dia tak bagi mama... sedihnya mama... hhihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHEHEHEEEE.... nanti esok mesti ada punya mama :)

      Delete
  2. congrat..masyukkk ekekeke

    ReplyDelete
  3. tahniah Lieya..alhamdulillah..rezeki...nanti boleh blanje akak yea...hehehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. TQ kak sura... ^_^ nanti saya belanja ekk..

      Delete
  4. jelessssssssssss..
    iolls blom dpt lg cpuv utk bulan october.. huhu =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti akak mesti dapat kak dun wori :)

      Delete
  5. Alhamdulillah and tahniah lieya..kita click untuk lieya..

    ReplyDelete
  6. awat cheq sekali pun tak prnh dapat ni..? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheq tak letak iklan pon kak tgk ^_^

      Delete
  7. ALHAMDULILLAH rezeki akak. huwaa hana bila lagi nie. :(

    ReplyDelete
  8. hurm kami x dapat lagi lieya hurm kami malas x serajin hampa mana la nak dapt

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa lah anis, kan baru lagi. kami dulu2 pon tunggu lama gak smntara nak dpat ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart