Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 2 October 2013

FINALLY ARRIVE , YAY!!


THE LONG AWAITED EYE LINER FINALLY ARRIVE TODAY ^_^
WILL DO THE REVIEW TOMORROW , INSYAALLAH... 

33 comments:

  1. biasa le...kecantikan...dah klik $$$ anda.

    ReplyDelete
  2. Vee tak guna semua ni. Haha. Yang Vee guna hanyalah lip balm. LOL. Sebab tu lain sikit rasanya bila ber-make up :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak pulak tak leh hidup kalo tak dak eyeliner ^_^

      Delete
  3. dah lama betul hana tak pakai eye liner liquid. rindu rasanya. sebab dah biasa pakai stick punya. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak lebih sesuai pakai liquid punya sebab dia kering kan. kalo yg mcm pensil tu memang akan melekat kat atas kelopak mata pulak huhu..

      Delete
  4. hahaha...baru je buat entry sedih kelmarin..hari ni sampai dah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah betol2. lambat kali ni . dekat 2 mggu ^_^

      Delete
  5. woaaa akak rajin pakai okey la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. klo xpkai pelik sgt. mta kecik.. huhu

      Delete
  6. wow, wow. jangan lupa letak gamba mata sekali okay. huhu

    ReplyDelete
  7. xsabar nak tungu review..kalau ok boleh rekomen kat kawan :D

    ReplyDelete
  8. ingat akak melancong ke mana tadi,hihi...betul sangat da tu,eyeliner dan akak tak dapat dipisahkan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah pandai ekkk.. nana... ^_^ tak pakai eyeliner tu ibarat mcm tak pakai baju hehe.. so memang kena pakai la.

      Delete
  9. wah2..hihi..sy x suka guna ni.. malas..hihi.. teruk kan.. nk makeup pn malas.. (sbnrnya bkn mals tp x brp reti) haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubalah pakai. belajar dr youtube .. ada byk gak yg ajar cara mekap ni . sure boleh hehe :)

      Delete
  10. nak tunggu lieya review.. akak tak pandai sangat mekap ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak belajar la kak sikit2.. mesti boleh :)

      Delete
  11. brang post ke kak?? he3..kemain =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli dr online lagi murah fais. kalo beli kedai memang mahal...

      Delete
  12. Eye Liner?..hrrmm..JM tak pandai nk guna dan x pandai nak make up :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jm belajar la Jm ,, Liya rasa kalo Jm pakai eyeliner memang comel lahh. ^_6

      Delete
  13. dah lama tak pakai . kalau ada pun waktu pertandingan koir sekolah rendah dulu . hehe

    ReplyDelete
  14. k.el pakai pasar malam pya eye liner
    lama x pakai hat brand2 ni haha

    ReplyDelete
  15. review plus photo nsekali ya lieya..kalau tak ....tak caya..he..he

    ReplyDelete
  16. teman pun pakai eyeliner gak, tapi sejak akhir2 ni mata macam asyik gatal je.. risau kena infection,teman stop kejap.. brand cosway.. Leelan Vital.. senang guna sebab macam magic color

    ReplyDelete
  17. Beli kat internet ker sampai menunggu ia datang :D
    moga ceria selalu la dgn barang baru ni..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart