Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 6 October 2013

GOODDAY - SUSU RENDAH LEMAK KALSIUM TINGGI.

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people....
Selamat berhujung minggu semua...
Hari ni pegi mana-mana tak ?
Kiter dok kat umah saja .. hehehe...
Nak kenal kan susu kegemaran kiter kat kawan-kawan semua ^_^
GOODDAY - SUSU RENDAH LEMAK KALSIUM TINGGI.


Comel tak susu Goodday ni.
Actually susu Goodday ni ada perisa lain jugak seperti Stroberi, Coklat dan Full Cream.
Yang jenis susu di pasteur pon ada ...
Harga dia murah sangat yer.. beli yang 6 kotak tu RM5.90.
So otomatik nya sekotak jatuh RM1 sahaja..
So apakah yang membuat kan Liya suka minum susu ni..?
Sebab .. susu ni sedap lemak berkrim walaupon Low Fat.
Memang jenama Low Fat lain tak leh lawan la rasa susu ni.
Dulu-dulu kan kiter minum Marigold HL.
Tapi di sebab kan HL naik harga then kadang-kadang dia 
cepat masam kan.. so kiter dah stop minum HL.
Walaupon HL memang sedap... 
Btw , Goodday ni product buatan Malaysia tau .. ^_^
Selain produk tenusu macam ni Goodday jugak ada minuman sejuk
perisa Oren, Mangga dan Tropical.
Kalo hampa semua nak tau rasa susu ni cam na...
Try lah beli... Sekali minum nak lagi..
Ok Bye for now. Nak blogwalking sat ^_^


27 comments:

  1. macam sedap.tapi kat sini macam takde lah susu tu.. ima suka dutch lady je... yg perisa ori.. tak nak yg stoberi atau coklat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat tesco ada.. cuba try rasa . dia lagi sedap dari dutch lady ^_^

      Delete
  2. pernah rasa sekali..memang sedap nie susu..vsusu versi baru kan
    suka juga dutch lady.pengemar tegar susu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh sama lah. xdak susu sehari mcm xsenang duduk ^_^

      Delete
  3. hana rasa mcm pernah minum tp tak ingat lak rasa dia mcm mana. nak kena try lg sekali. tp hana suka dutch lady. hahah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. yelah semua suka dutchlady .. ^_^ kalo low fat dutchlady dgn yang niii.. yg ni lagi sedappp ^_^ hana try la

      Delete
  4. mcm x penah nmpk kat kedai susu good day ni. ke tak perasan tak taulah. hihi. nnt nk cuba intai2 kat supermarket ada ke tak, sbb biasa minum dutch lady je. sedap. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cari kat tesco yana. memang ada hehe ^_^

      Delete
  5. yummy! tula. tapi HL mmg the best. tapi kalau nk minum HL hari2 kopak duit. kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaaaa.. betoll.. dh la kopak xdan habeh minum dh masam tu jadi malas nak minum lagii

      Delete
  6. dulu selalu minum HL..tapi macam pokai je kalau beli selalu kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah tu lah pasaiii dah la lani naik harga mendadak dh HL

      Delete
  7. sedap eh kak.xpernah minum lagi yg ni.. susu memang fav aya.kawan baik hee :)

    ReplyDelete
  8. kita pun suka minum susu lieya..tapi kena minum panas ..kalau dah sejuk kureng sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg bancuh pnya ekk. kita lani bz malas dh nak bancuh hehe.. ^_^

      Delete
  9. Kak Erin suka minum susu jugak.. Nanti nak try lah..

    ReplyDelete
  10. akak suka minum susu juga.. tak kira perisa apa dan jenama apa semua kak suka.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah kak memang tak memilih yerrr. ^_^

      Delete
  11. alamak tak suka susu!makan susu dengan kokokruch je,hehee :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pa janji makan jugak susu hehe ^_^

      Delete
  12. Vee slalu minum dutchlady :)) Nak cuba yg ni gak len kali!! :)

    ReplyDelete
  13. tak pernah jumpa pulak susu goodday ni...tapi kalo jumpa pun nak try yang oren...nana tak minum susu:)

    ReplyDelete
  14. Kat Malaysia, mana boleh dapat kan susu sterile erk....?
    Kat Indonesia ada products Nestlé susu bear brand....
    Rasa dia kurang lebih cm good day gak laa....
    Doctors kat Indonesia sarankan saya minum susu tu.
    Tuk bersih kan paru-paru....
    Puas saya cari kat Malaysia ni,tapi tak ada.
    So saya Cuba laa good day ni,sealain rasa yg lebih sedap,nutrition dia pon lebih dari products Nestlé yg saya cari Selama ini.
    So sampai skrg saya minum goodday milk ni....
    Yg tanpa perisa saya suka....
    Fresh milk....

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart