Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 25 October 2013

ISO IS JUST AROUND THE CORNER

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people...
Bulan 11 as always adalah bulan ISO.
Seperti tahun - tahun sebelum nya , aku akan sibok menyediakan
dokumen-dokumen yang di perlukan untuk melayakkan 
syarikat kesayanganku mendapat pengiktirafan ISO .
Well actually memang dah dapat tapi rekod kena maintain setiap tahun.


Actually tahun ni adalah tahun ke 3 aku menguruskan ISO seorang diri...
Sama seperti tahun-tahun yang lain jugak..
Boleh di katakan sesenang macam makan kacang sebab dah pon
khatam dua buah file yang tebai ni..
Konon nya lah dah khatam hahaha. 
Padahal dekat nak sampai time ISO audit tu baru lah terkial-kial nak menyelak fail.
Bagus punya budak. 


Tahun lepas yang datang audit tu orang putih dan dia seorang yang sangat-sangat sporting..
Nak tau kisah kejayaan aku tahun lepas leh baca kat SINI .
Dan jugak kesengsaraan aku untuk mewujudkan benda yang tak
wujud pulak boleh baca kat SINI . 
Bila aku baca balik apa yang aku tulis tahun lepas pasal ISO ni
memang aku betol-betol agak sengsara nampak nya.
Aku sendiri pon tak sedaq. hehehe..
So untuk tahun ni tak tau lah apa yang akan terjadi.
Harap-harap dapat yang baik-baik aja mcm tahun lepas.
Lagipon tak dak benda sangat nak check sebab project dah habes kan ...
Okey .. apa-apa pon nanti Liya update lagi hokey?
Bye ^_^

P.s : +Sally Samsaiman  .. memang fail mesti warna biru ke ?? 

9 comments:

  1. aja aja faitin lieaya harap harap ok la kan.. cian dik lieaya duk buat sorang2 meh akak tolong... dah x ajak tolong kami tolong tengok ja la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. nak tolong apa , semua kan ada keja masing2,.. lagipon tahun ni dh expert dah... kacang ja. so buat sorg pon xpa dah biasa kot.... banyak yang dh siao.. tengok kami relax ja ni kan... hehhehehe

      Delete
  2. O, dh siap.. baru nk tolong .. tolong tengok jelah yea...

    ReplyDelete
  3. saya buat ngan member unit..tapi sampai malam la kami buat benda tu

    ReplyDelete
  4. seronok keje mcm akak nie. hana suka. sibuk dengan kerja. nak siap kan dokumen2. best ! haha

    ReplyDelete
  5. can imagine how stress some of us during ISO audit...nak dapat senang nak maintain susahkan lieya..

    ReplyDelete
  6. wowww..terbaik la kak =) bukan sng ni..pnh jgak tgok orang bt..sies sy pning..mgkin bkn sbb bdang sy kot he3..nway all the best yup

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart