Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 4 October 2013

LIZA IZARA GIVEAWAY ..

Assalamualaikum...
Hari ni Liya nak join GA..

Liza Izara Giveaway

Tertarik nak join Ga ni sebab ada hadiah shawl SimplySiti.
Semua syarat dah pon di penuhi except for Instagram
sebab kiter memang tak dak Instagram pon...
Harap-harap menang lah hehehe... ^_^
So sesapa yang nak join boleh klik pada link kat atas tu okey..
Bye!_!

P,s : Sori Liza, tak pandai nak buat ayat panjang.. ^_^

20 comments:

  1. waaa good luck akak, kinah pun join gak ni

    ReplyDelete
  2. Good luck lieya..kalau dapat tu sre bestkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betol tu memang bestt. tq raudzah :)

      Delete
  3. gud luck lieya.. hope dpt lah GA yg diidamkan tu =)

    ReplyDelete
  4. god luck lieya , aja aja faitin sure menang la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja mencuba nasib . tak konfident pon nak dpat :)

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart