Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 18 October 2013

MENU HARI INI

Assalamualaikum ....
Anyeonghaseyo pretty people....
Jom tengok menu hari ni.
Macam biasa lah mesti bertema kan daging ^_^

Ayaq asam perut ^_^

Daging goreng halia. ^_^

So yummy kenyang perut senang hati ! bye!!

18 comments:

  1. memang menarik nie,
    air asam perut tu mmg terbaek:)

    ReplyDelete
  2. Wow.. menariknya.. minta sikit boleh?? Hehe.. Banyak ke Lieya dapat daging korban?

    ReplyDelete
  3. lieyaaa...peberet akak tu asam perut..nak lagi kalo perot muda..kecur liur..

    ReplyDelete
  4. sedapnyer perut asam... terbaiklah!!!

    ReplyDelete
  5. minggu nie banyak makan dagin je lah hihih

    ReplyDelete
  6. boleh meleleh airliur akak tengok ni..sedapnya...terliur tengok air asam perut tu..bak sini sikit..:)

    ReplyDelete
  7. taun lepas mil buatkan ayaq asam cicah ngan perut
    k.el mmg xnah mkn perut n geli mkn perut
    tp ritu caner sbb mayb ada ayaq asam tu yg abis mkn perut2 tu haha
    lau mkn sj2 ngan sup pun xleh masuk :)
    wiken ni pun nak masak dgg jugak :)

    ReplyDelete
  8. yang first tu akak seriously tak pernah makan...sedap ek?

    ReplyDelete
  9. Ayaq asam tu sangat menggoncang iman.. Hehehe.. tapi sayangnya Mieza tak makan perut.. Gugugu~~
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  10. sedapnya menu..nanti nak cari resepi menu pertama tu..sebab banyak stok perut kat esbox hehe.. :)

    ReplyDelete
  11. seyes terliuq kot...nyummmmss.. lap mulut cepat2 =p

    ReplyDelete
  12. sedapnye..tp mun xmakan perut..

    ReplyDelete
  13. Sgt sedap 2,2 maknan ni,,,lma x mkn daging lembu ni..

    ReplyDelete
  14. Sedap nyer ayaq asam perut tu.. :D

    ReplyDelete
  15. sedapnya daging halia!tapi ayaq asam perut tu xmakan,hee

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart