Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 3 October 2013

MISSHA - THE STYLE LIQUID EYELINER REVIEW

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo pretty ladies..
Seperti dijanji kan sekarang ni Liya nak buat review utk.
Missha - The Style Liquid eyeliner .
Actually ini adalah kali pertama Liya membeli eye liner ni.
Liya beli ni pon selepas membaca review yang telah
di buat oleh pengguna lain  .
Selain itu brand Missha memang terkenal dengan BB cream nya
yang memang terhangat di pasaran.


Dah baca kan kat atas ..
Eye liner ni kalis air tau. thats why la kalo nak pergi berenang sekalipon,
sure eyeliner ni takkan tanggal..
Nak kan bukti ???

Eh hampa nampak dak air tu.?
Even kena air pon memang tak tanggal.
Walaupon eyeliner ni kalis air, eyeliner ini senang di cuci.
So hampa semua tak yah risau la sebab memang sekali tonyoh ja dia
memang akan keluaq.
Bulu eyeliner ni jugak lembut dan halus.
Kalo pakai eyeliner ni ibarat macam hampa dok melukis jugak la...


Ini pandangan sisi yer..


dan ini pandangan hadapan. ^_^
Adakah saya akan membeli lagi eyeliner ini ?
Yes of course. Selain berkualiti iainya amat affordable.
Score : 4/5 ( Kurang 1 sebab kena double sapu utk nampak lebih menawan)
Nak beli ? RM20 include postage send direct from Korea, yezza....
Okey lupa nak habaq . Ni produk Korea okey ^_^
Bye ^_^


22 comments:

  1. pergh. pergh. send direct dari Korea :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. aah,, kdg2 boleh turun lagii harga dia,, :)

      Delete
  3. akak beli kat on9 shop mana?

    ReplyDelete
  4. woww..he3, pndai guna..kelebihan orang prmpuan =) tp harga tu murah..terbaik la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. org laki pon ada tukang mekap hehe.. nak cuba jadi ?

      Delete
  5. kak, zizie teringin nak pakai tapi zizie xpandai :(( takut tercucuk mata.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak salu gak tojok dalam mata tapi alhamdulillah xsampai cedera.. zizie cuba la. slow2. beli yg jenih mcm pen dakwat tu lagi sng ..

      Delete
  6. wahh , harga berpatutan laa :) tapi sekarang deeya pakai maybeline liquid eyeliner . dulu pakai in2it punyee . dua2 pun best :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pon pernah jugak pakai brand yg adik pakai tu ... ^_^

      Delete
  7. wahhh international sgt hahahhaa... tp harga sgt worth it..
    akak hari2 pakai eyeliner tp hari2 jg lah berlainan bentuk.. sbb tangan gigil bila nak lukis hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaaaaa... saya pon sama lah kak... tak pernah sebentuk ,, lani dok gila lukis tebai2 pulak... ^_^

      Delete
  8. murah la... n cantik... huhu beli x cakap pun.... kalau x nak tumpang sekaki... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli masa kat umah ni.. hehehehee... ^_^

      Delete
  9. murah harga dia.. cantiknya mata lieya.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak murah.. kak try la pakai kak ^_6

      Delete
  10. cantekkk..
    k.el suka yg kalir air pas2 sng nk tonyoh
    time nak smayang tu kenalah bersih kan
    sekali cuci boleh tanggal mmg nak sgt
    nti lau nak k.el roger lieya ek
    fuhh kalah che ta ni haha

    ReplyDelete
  11. yg penting tu Korea tak tinggal :D

    ReplyDelete
  12. best ye pakai tu kak? x reti la..huahuahua..kesian ima kan..lain kali lh nk try..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart