Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 7 October 2013

OPPA SARANGHAE : YOON AH IN

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people...
Sempena hari Jadi Yoon Ah In pada kelmarin 6 Oct 2013 yang ke 27 tahun.
Eh dia muda setahun lah dari kiter tapi tak pa pelakon korea , penyanyi korea,
apa kaitan dengan Korea semua oppa .. okey ??


Hensem dak ? Tipu lah kalau cakap dia tak hensem... :)
ok taste masing-masing kan, kalo tak nampak dia hensem apa leh buat..
*wink*wink* 
Sebenar nya 1st time tengok dia berlakon tu masa
tu dia berlakon cerita bertajuk Sungkwukwan Scandal.


Dalam  ceta ni dia rambut panjang .
Memang sangat-sangat sesuai dengan muka dia lah buat gaya rambut macam ni.
Walaupon dia tak jadi pelakon utama dalam ceta ni tapi 
kiter tetap minat kat dia.
Actually dia ni dah lama jugak lah berlakon.
Sejak tahun 2003 lagi dan dia pernah membintangi 6 buah drama 
dan 6 buah filem (source Hancinema)
Tapi yang baru kiter sempat tengok tu hanyalah 2 , haha..
Macam minat gila kan tapi dua ja pon yang pernah tengok. hampeh...


Cerita kedua yang kiter dah tengok ialah " Jang Ok Jung. Live in love "
Dalam ceta ni dia berjaya membawa watak King Sukjong dengan jaya nya..
Kalo yang belom tengok tu boleh lah berbuat demikian .. :)
Sebelom ni pon kiter pernah buat review tentang drama ni ..
Kalo yang belom baca boleh lah baca kat SINI .


Yang terbaru sekali Yoo Ah In membintangi filem yang bertajuk
" Tough As Iron " yang mula di tayang kan pada 3 Okt 2013.
Kiter kurang suka tengok movie sebab cepat habes dan cerita pon tak panjang kan.
tapi demi Yoo Ah In insyaAllah kiter akan cuba tengok filem ini...


Akhir kata kat sini kiter nak ucapkan...
" 생일 축하  합니다  우리 유아인 오 빠

Bye !_!

P.s : Alhamdulillah dah boleh guna internet ni lepas buka dengan chrome. 
Lepas makan satgi baru nak start bw.. ^_^





28 comments:

  1. ok mamat ni cute...walaupunnn akak tak kenal korea2 ni kan...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak atas pujian yang eclas ni ^_^

      Delete
  2. hahaha. hensem la jugak kan. tp hana suka kim joon pelakon BOF. hehe HENSEM !! melting kita. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lama lah tak nampak dia. still berlakon lagi ke ?

      Delete
  3. ensem..ensem...leh jatuh ati dibueknye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehee.. kan kan kan hensemmm ^_^

      Delete
  4. bear in mind.. "Yong Hwa..." hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally setia pada yang 1, kak pulak playgirl ^_^

      Delete
    2. terpksa la kak...dah tercinta mati pulak kat dia kan >_<

      Delete
  5. Yeahh..antara Artis Korea kegemaran JM ni...pesal lah pelakon korean ensem2 sgt..hai...jatuh centa...saranghee eheheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula.. hensem betoii.. ni rasa nya dolu2 dia punya nenek moyang ada kawen campoq ni JM.. tu pasai dia hensem mcm ni ehhehe

      Delete
  6. omg. yeke bday die 6 okt. bday lin 5 okt. kebetulan pulak. btw, lin memang minat pon kat die nie. suka tgok die masa dlm running man . tak sangka pulak die pandai masak. ah-in daebak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeee... best lah birthday nak dekat2 mcm tu... oh dia pandai masak ek. lagi la bertambah saham dia. hehe

      Delete
  7. xnampak macam 27 tahun pun...:) mmg peminat korea betoi akak ni,abes semua tau..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. semesti nya ^_^ dia nampak tua ke nampak muda ?

      Delete
  8. kawan mun minat die..dia kata bibir dia seksi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betol bibir dia memang seksi. ^_^

      Delete
  9. wah wah wah minat betoi ngan dia noh. hahaha. sy ni kurang nak minat2 pelakon korea. tp cerita korea sy layan.. cerita dia best tak? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm mana ek niena tgk ceta tapi tak minat orang nya .. hehe

      Delete
  10. Hihi ..dear memang minat korea ..umi dah lama ketinggalan dengan artis korea ni hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. umi kan dah ada permata hati delysha yang comel. org2 yang tak dak permata hati ni mcm ni lah . artis korea la yg ada pon hehe

      Delete
  11. amboi.. minat betul awak dengan artis korea.. hehehe..

    ReplyDelete
  12. fiza minat dye sbb cite jang ok jung.. sblm nie mmg x minat... bkn taste fiza kot.. gheee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk sungkyukwan scandal lagi lag hensem :)

      Delete
  13. suka tengok muka dia rambut panjang.. handsome.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak.. rambut pjg mmg sesuai sgt dgn dia :)

      Delete
  14. Nad x berapa minat tp tgk dalam nie mcm nmpk cute plak hehe

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart