Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 3 October 2013

PENGOMEN TEGAR SEPTEMBER.

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people.
Hari ni dah pon 3hb Oct 2013,
baru nak terkulat - kulat buat entry penghargaan
untuk pengomen tegar blog ini...
siapakah mereka tersebut.
Sori tak sempat nak print screen.


1. SALLY SAMSAIMAN
2. NANA KIMIE
3. MIZZ AIZA
4.RAUDZAH 
5. S.K.A
6. HAFIZA AIZZAWA
7. NUR AZWA EDORA
8. CIK ITAH
9. ASHA HANA
10 . HANNIS MAISYARA

Kepada yang tersenarai di atas , tq so so much...
Sebab sudi datang mengomen kat belog ini...
Selain yang tersenarai di atas pon.
Liya nak ucap kan sekalung terimakasih
sebab selalu datang membaca dan mengomen entry liya juga...
Kamsahabnida yorobun... ^_^


28 comments:

  1. Opd nad terkeluar list keke xpe xpe this month^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. nad busy belajaq kan kalo tidak mesti dah lwan dengan sally dah hehe.. :)

      Delete
  2. ehem..ehem..no 1... *muka bangga angkat2 kening :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. boleh bayang mcm na.. bulan ni terus kan mengomen banyak2 yerr hehehe

      Delete
    2. hahaha...demi Seoul Garden! akan ku lalui liku-liku mengomen ni..hahahahaha

      Delete
    3. hahahahahaa...... Seoul Garden punya pasai nooo.. ^_^ hahahhaa.. lawak2

      Delete
  3. tak ada apa2 hadiah ke Lieya? kalau ada lps ni akak top komentar hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih dok berfikir-fikir lagi ni kak... insyaAllah utk bulan depan memang ada... hehe so akak jgn lupa komen semua entry saya ^_^

      Delete
  4. wah tahniah kepada semua pengomen tegar yang disenaraikan, tumpang happy untuk mereka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak farah dulu2 yang paling top komen kat blog saya masa xdak sapa2 nak komen tu. tq kat kak farah jugakk ^_^

      Delete
  5. alahhh nm k.el xde
    nak majuk 18bulan
    kbai

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah ar kak el. widget tu silap kot. rasa cam kak el salu je datang komen hehe

      Delete
  6. tahniah kepada semua yang disenaraikan..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq gak utk shaila sebab dtg kmen jugak entry kiter

      Delete
  7. Kira nya JM belum masuk kategori tu eh heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM bulan lepas kan bz sikit dan jrg2 datang komen.. kalo yag bulan sebelom2 tu memang JM la juara hehe

      Delete
  8. ramainya..tp cik nor tak msk senarai..:)

    ReplyDelete
  9. eh eh ada link nana la,heee...terima kasih untuk akak jugak sebab sudi berkunjung blog nana:)

    ReplyDelete
  10. wahhh no 9. ok la tu. next time kalau free hana akan jadi pengomen tegar no 1. ahahah terima kasih sis sayang. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hana kena lawan dengan Sally la kalo nak jadi no 1. ada berani ? ^_^

      Delete
  11. rasa kene buat ketegori lelaki la.. kalau tak.. tak de chance nak tersenarai hahahahaa.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ada gak la sorg lelaki .. Fais S.K.A tu hehe

      Delete
  12. You are most welcome dear..thanks jugak coz selalu visit my Blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r welcome we support each other ^_^

      Delete
  13. sama-sama menyokong antara 1 sama lain.. :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart