Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 5 October 2013

SPENDING SATURDAY EVENING WITH MAK DATIN

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people..
Alkisah nya pada hari ni Liya with 2 other sister pergi Aloq Setaq.
Tujuan utama nak beli barang dapoq...
Jauh nya mencari barang dapoq kan sampai Aloq Staq nu.. hehe..
Nak pi tesco sebenaq nya sebab kat Tesco kan ada juai benda
yang tak dak kat Perlis..
Actually kat Perlis ni tak dak Tesco pon..
Yang ada pon The store , Cmart dan beberapa pasaraya lain.
Tapi jarak Tesco dengan Perlis tu tak dak la jauh sangat pon..
Kentut pon dengaq... so memang dekat la.. 45 minit lebih kurang.
Tu pon kalo tak dak lori ikan dan lori-lori kecik yang lain la.
Kalo ada lori-lori t u memang makan masa.
so sebab  dah pi Aloq Staq , Liya pon janji lah dengan Mak Datin Hasmidar ni..
So kami pon jumpa lah kat Mc D..
Ha tudia.. Mc D dok depan tu belom start makan lagi.. ^_^
Pastu sesi amek gambaq pon bermula la.... 
Lagipon lama tak jumpa kan.. so apa lagi menyembang tak ingat dunia..


Dua orang ni adik - adik aku la...


Jumpa sat ja pon sembang pon sat jugak.... :(
so now its time to go home.
Ni nak pi hantaq dia kat keta dia ja..
so lepas tu kami pon pi Tesco.
Tapi malang nya banyak sayoq dah habeh..
Semua orang Kedah dah balun..
Moral of the value : Orang Perelih lain kali kalo nak pi tesco 
pi lah hari Ahad sebab Ahad org Kedah keja .. 
Sekian ^_^

27 comments:

  1. wahh berjalan sakan sampai sana kan. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak da la sakan sangat hana . sebab kerap sangat pegi sana sampai menyampah dah.. huhu

      Delete
  2. Salam kenal liya..sya folo blog liya..jika sdi snggh ke blog ya ya :

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal .. tq yer follow sini ^_^

      Delete
  3. hahahah , melepak lama cgt tuh , tuh yang sayuq abeh tuh , ehehehe ~

    ReplyDelete
  4. Hamboihh, jenjalan tak ajak Vee punnnnn. Huhuhuuu ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. vee tak ckap nak ekot kalo x memang akak dh ajak hehe ^_^

      Delete
  5. Replies
    1. boleh la... sonok jumpa kawan ja.. aloq staq tu dh jemu dh .. huhu

      Delete
  6. amboi gorjes2 semua datin :)

    ReplyDelete
  7. pekat na bahasa hang..ahha.. sory kak..gurau2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala gurau xpa. kalo banyak kali banyak kala memang nak kena ketok kepala.. haha

      Delete
  8. amboi.. jauhnye suping.. meh suping kat sini plak.. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak jauh la aefa.. dekat ja.... lagipon selalu sangat dah pegi jemu dh.

      Delete
  9. hahaha bapok jauh pi beli barang dapoq.. sampai loq staq na..
    tapi tak pa.. jauh jalan luaih pemandangan hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... serius dekat ja kak.. ^_^ xdan nak letih dh cmpai hehe

      Delete
  10. he3..siap bg tips lg 2..xpe kak..bnyak tmpat lg boleh p..gmbaq atas tu dua2 dh mcm datin =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboi dua2 dia kata datin noo hehe...

      Delete
  11. selamat berhujung minggu lieya..

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. bes gak sebab lama x jumpa dgn kawan ni hehe

      Delete
  13. wah, bestkan outing dengan adik beradik, rindu pulak adik-adik mama ni..

    ReplyDelete
  14. hihi.....even Mcd da depan mata begambo tetap nombor satu ye kak:)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart