Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 6 October 2013

SUPER BUSY SUNDAY ^_^

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people...
Pagi tadi bukan main lagi kata nak blogwalking.
Baru ja pegi ke 1 blog , mak dah ajak pergi beli barang memasak..
Apa lagi terus terbantut , lepas balik masak pulak then makan...
Internet plak dok buat hal. 
Maklumlah hujan kan dia pon kalut la menyusah kan orang.
Mujuq la cerita tui dah siap donload dah...
Boleh gak tengok kan..
Tak sempat habes tengok sepupu plak mai..
Mintak tolong belikan barang dari Zalora,
Pastu adik plak ajak keluaq beli pen.
Sedaq tak sedaq dah pon malam..
So blog pon terabai utk hari ni....
Lani mata pon dah mula dok layu dah...
So lepas ni memang terus gedebum la... ^_^
Apa-apa pon jom kita tengok menu makan tengahari utk hari ni .
Daging bakaq!! saja bakaq dia 3/4 masak sebab nak juicy taste.

Udang lipan rebuih. memang aku tak makan.
Tapi feberet mak dengan adik-adik.. 

Cabai tumbuk bawang dan tomato.
Yang ni menu wajib ada setiap hari ,. 

Gulai ikan apa tah...
ikan jenis ikan ketoi tu la.. tak tau nama tapi sedap.

sayuq grill.. langsung pon tak comel macam Kak El buat.. huhuhu.....

Okey tu ja lah. Mengantok gila dah ni..
Esok jumpa lagi. Esok bos dah balik..
So tak dak chance la nak mengulaq.... 
Bye !_!

4 comments:

  1. sedapnya makanan. udang gemokk tu T_T sikit? hehehe

    ReplyDelete
  2. udang lipan...dah mmg serupa lipan dah aihh ~

    ReplyDelete
  3. 1st time dengar & nengok udang lipan tu kak....nak makan pun pk dua tiga kali ni,hihi...mesti akak xmakan sebab macam lipan kan:)

    ReplyDelete
  4. cabai tumbuk bawang tomato.. yg tu la wat pembuka selera..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart