Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 30 November 2013

ZALORA 15% COUPON FOR EVERYONE

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people....
Pernah beli barang dengan Zalora tak ?
Kalau yang pernah mesti tahu betapa best nya depa punya service.
Cepat mudah dan ringkas ..
So hari ni Liya nak bagi coupon kepada semua .
Yang belom pernah membeli barang dengan zalora sahaja.
Tak kira lah sama ada anda baru kenal dengan Liya,
Dah lama kenal atau pon musuh Liya sekalipon anda
tetap boleh guna coupon ini.. Tak percaya ?
Betol tak tipu ni memang betol-betol wujud coupon ni.
Dengan syarat untuk sekali pembelian seorang dalam 1 order.
Means kalo hampa nak beli 10 jenis barang pon still dapat guna coupun ini
asalkan hampa guna sekali sahaja untuk satu nama . Paham ??
Nak tau cara nak guna coupon tersebut ???
Senang ja .. selepas dah pilih-pilih barang yang hampa nak tu kan...
Masa nak check out hampa key in masuk kod coupun ni..
Kod coupon :
ZBAPmFz
 
So bila hampa dah key in masuk kod ni .
secara automatiknya hampa akan dapat harga diskaun .
Okey mesti nak tengok contoh kan ??
Contoh nya hampa pilih kasut kat atas ni kan..
Then hampa pilih size hampa pastu add to bag.
So lepas hampa add to bag akan keluaq macam kat bawah ni. 
Masukkan kan kod coupon kat dalam kotak ni.
Dan bila hampa tekan use coupon akan keluaq macam kat bawah ni.


See.. From RM160 dah pon deduct price jadi RM136.
Dah untung RM24 .. ^_^
Lepas tu teruslah checkout ^_^
Bukan barang yang harga ratus ja boleh guna.
Yang bawah RM50 pon boleh gak.. 
so kalo guna coupun ni memang untung banyak.


Bila nak checkout pulak akan keluar macam kat atas ni..
Pilih dulu payment method...
Nak senang guna ja Cash on Delivery.
Senang kan ????
So apa tunggu lagi.. Jom terus pergi ke website ZALORA  
sekarang jugak....
Btw , coupun ni hanya boleh di gunakan untuk barangan yang tertentu sahaja. ^_^
Tapi kebanyakan nya memang boleh guna.
Ok Bye !_!
Heppy shopping.
P.s : Kalo yang pernah beli kat zalora tapi nak guna coupun ni boleh
asal kan tak guna nama sendiri. pinjam nama adik, abang, emak , ayah ,
boyfriend , girlfriend , suami, isteri atau pon kawan...
asalkan bukan nama sendiri... ^_^

98 comments:

  1. belum penah beli barang kat zalora hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh lah cuba beli guna kupon di atas :)

      Delete
  2. perkongsian yg bagus ni =) mmg berguna utk yg suka shopping..sy xprnah lg beli barang kat Zalora..nk jgak try ushar..kot2 ada barang yg berkenan..boleh guna kupon ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu fais... boleh la usha2 . baju2 laki memang lawa2 kak dok tengok .. kalo pakai memang hensem. hehehhe :)

      Delete
  3. zalora memang selalu bagi kupon kan kak,hihi....da penah try beli jubah kat zalora guna voucher rm50:) memang best beli o9 ni,servis pulak tip top...kalau duit banyak macam2 da nana beli:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol betol betol... :) tu lah nana... kalo ekot hati semua nak beli tapiiiii poket rabak!! hhahaha

      Delete
    2. eh baru perasan tarikh tu sampai 2015,sponsored post ye ni kak?

      Delete
    3. baru ja tukaq ni hehhehee... nak bagi sentiasa ada di atas.. bukan sponsor post pon. kak ada ikut 1 program zalora buat ^_^ tu pasai ada kupon bagai

      Delete
  4. nanti dah gaji bolehla cuba.hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhehheee... heppy shopping2 yerrr... ^_^

      Delete
  5. tak pernah beli lagi dengan Zalora..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la cuba nanti ros . nak try murah2 dulu pon boleh :)

      Delete
  6. tak pernah beli kat zalora lagi...

    ReplyDelete
  7. Belum pernah guna zalora punya service lagi Lieya coz kita still prefer real shopping punya..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi service zalora memang best. even barang dia ada yg mahal kan tapi kualiti memang terjamin.

      Delete
  8. hana tak pernah beli kat zalora. masih belum mampu lg. haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada ja brg zalora yang murah. hana tgk kat ruangan sale :)

      Delete
  9. lama dah akak tak bershopping dekat zalora...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... best kan kak beli dengan zalora :)

      Delete
  10. akak pun tak pernah lagi membeli dengan zalora ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh cuba kak utk jd 1st timer dan guna kupon kat atas :)

      Delete
  11. cop kak lieya, if nak bli thru zalora ni..boleh pay on cash..meaning that after diorg deliver barang..baru kita byr eh? ade limit tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh anytime ja cf ... :) lagi senang

      Delete
  12. mama belum lagi pernah membeli kat sini, ingat sesekali nak try juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la mama.. try beli... buat cash on delivery senang :)

      Delete
  13. Vee shopping pun jarang gila.. Hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. org yg jarang shopping memang sesuai beli brg online :)

      Delete
  14. zizie selalu teringin nak beli barang kat zalora.. tapi.. almaklumlah.. sengkek.. huhu.. haritu, ada chinese boy bukak web zalora sebab nak cari baju.. kuang ajaq.. saja bagi jeles :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. zizie try yg kat ruang sale tu.. :) banyak gak yg murah2 kak tgk . bawah RM50... boleh try beli pas ni :)

      Delete
  15. tak pernah beli lagi..tpi boleh la try2 ni nnti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol . belom cuba belom tahu kan. dah cuba nak selalu :)

      Delete
  16. Ida pun tak pernah shopping kat zalora ni... klu fareeda tu selalu lah hehe

    ReplyDelete
  17. Sya pun x pnh bli kt zalora lg ni..tp klu ada diskaun cmni tringin jgk nk mmbli ni..hehr

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah bila lagi kan try lah sekali ^_^

      Delete
  18. smpi bile bole guna kupon ni kak ? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ja bila2 pon... bila2 nak beli tu cuba lah masukkan kupon ni .. insyaAllahh boleh

      Delete
  19. dah lama k.el teringin nak beli kasut kta zalora ni...
    tp x berkesempatan..xtau lah apa yg x sempat haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa apa lagi sempat kan lah diri anda wahai kak el ^_^

      Delete
  20. Selalu bukak zalora tgk2 jer belum sampai terbuka hati nk membeli lg..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn tengok saja kak . cer try beli satu hikhik ^_^

      Delete
  21. Macam best je Zalora tp takpernah lagi try hihi

    ReplyDelete
  22. Xpenah lagi beli kat zalora.. Teringin nak beli.. Brg pun cantek2.. Nanti kalo ada rezeki baru nak cuba beli kat zalora

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu .... beli dgn zalora memang best... kena try jugak sekali baru tau service dia mcm mana dan barg pon memang berkualiti.

      Delete
  23. tak pernah try lagi beli dgn zalora..sronknya dpat diskaun.. :))

    ReplyDelete
  24. wahh . menarik ! semua orang boleh guna kupon ni kee ? :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup dear semua even musuh sekali pon hehehehe :)

      Delete
  25. nak jemput join GA teman yang 1st.. hadiah seperti vitamin2 shaklee.. handbeg jubah dah byk lagi.. jom join! =)

    ReplyDelete
  26. Bestnya .. seronoknya tengok dear n kawan2 beli barang kat zalora ..yayyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. umi bila lagi ? try lah sekali sure berpuas hati
      ;0

      Delete
  27. akak lom penah beli kat Zalora lagi...nanti nak cuba la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba lah kak. jangan lupa guna coupon di atas :)

      Delete
  28. Akak belom pernah try beli kat Zalora lagi, nanti nak intai2 sat.

    ReplyDelete
  29. hye! nice blog! done followin' here. ^_^. jemput dtg blog arin ye. :)
    arinazreen97.blogsot.com. thanks. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai arin.. done follow your blog too ^_^

      Delete
  30. belum pernah lagi beli barang kat zalora ni :)

    ReplyDelete
  31. salam kenal..
    zalora..penah beli skali..
    service dorg memng tip top.. bg online shopping :)

    ReplyDelete
  32. nnti ek nk p godek sat.. kot2 ada yg berkenan kt hati.. =D

    ReplyDelete
  33. Dah takde mood nak COD dengan Zalora nie sejak dah kerja nie. Kalau dulu, tiap2 bulan, mesti beli kasut dia... wuwuwu

    ReplyDelete
  34. Nak beliii Zaloraaa~ Tapi tunggu balek msia dulu la.. ;)

    ReplyDelete
  35. boleh try promote kat kawan2 ni :D

    ReplyDelete
  36. Wowww!! So baikk lahh kak !! Heeee i've been missing you so much kak !!! Ngeeee.. Nnti kalau kita try beli kat Zalora, kita guna coupon ni, kita gtau akak k ? muahxx!!

    ReplyDelete
  37. x pernah lagi shopping kat zalora..

    ReplyDelete
  38. pernah sekali je..beli dulu pun sbb dpt voucher..hehe

    ReplyDelete
  39. salam kenal..

    tak pernah beli online.. sebab credit card tak ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal.... kalo kat zalora tak perlu guna kredit kad... bank transfer pon boleh... ^_^

      Delete
  40. lieya, belanja akak 1 kasut boleh?? hehehe

    psstt pasai pa hampa punya date utk entry ni tahun 2015???? hehehehe

    ReplyDelete
  41. belum pernah try lg beli brg kt zalora..hehe

    ReplyDelete
  42. x pernah lagi beli barang kat zalora.

    ReplyDelete
  43. wahh ada diskaun..semua barangan ke ? ?

    ReplyDelete
  44. Lieys coupun ni ada xpired date x n thank kongsi info ni nanti leh try

    ReplyDelete
  45. Thanks for the coupon Lieya. Untung la sy ni sebab belum pernah shopping at Zalora.

    ReplyDelete
  46. wah, baru tahu. kadang2 barang kat Zalora mahal. Tak mampu oden nak membelinya

    ReplyDelete
  47. nak pinjam kupon! nak buat shopping :D

    ReplyDelete
  48. samelah kite pun dapat coupon ni gak... apa lagi jom shopping

    ReplyDelete
  49. Sha x penah cube lg beli kt zalora.Ngee.In shaa Allah kalau jumpe yg berkenan bolehla guna coupon ni.Thanx dear. :)

    ReplyDelete
  50. wahhh bestttt ni. nak kena terjah ke sana skrg juga hehe

    ReplyDelete
  51. sy beli kasut guna code coupon yg awak bg sbb coupon sy xvalid..tq ye...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart