Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 7 November 2013

BLURRY - PUDDLE OF MUD

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people ..
Adakah hari ini hari untuk mengingati masa lalu...
Oh yes sementara ingat aku nak share lagi one of my favourite song
back when i was still young and free.. cecececeeeee... 
Okey lagu ni dari group Puddle of Mud yang bertajuk Blurry ..
Ada yang tau lagu ni tak ? Kalo tau please raise your hand darling !


Kalo yang seangkatan dengan aku sure tau sangat lagu ni sebab 
lagu ni memang femes kot masa zaman tu...
so jom kita layan lagu ini pulak yerrrr...


Bye !_!

18 comments:

  1. Replies
    1. hahahahaaaa... kan betol tu sally ... so apa kata sally cuba dengaq lagu di atas ^_^

      Delete
    2. dengaq la cek tak rugi lagu ni meme sedappp ^_^

      Delete
  2. first time dgr nama group ni kak~ heehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh betol ka ? yelah geng2 beranak tahun 80 an ja tau lagu neh ,,, ^_6

      Delete
    2. tapi aefa lahir 88~ still 80's :P

      Delete
    3. 80s yg hujung2 dah tu nak masuk 90s dah hehehe ^_^

      Delete
  3. Replies
    1. yay!!! i knew it would be you .. kita geng kan kak farah ^_^

      Delete
  4. akak tak ikut sangat lagu english.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak cuba2 try dengaq lagu ni kak sedapppp ^_^

      Delete
  5. macam biasa lagu2 omputeh ni nana mmg xtau pun....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheee.. nana belajaq2 la dengaq sekali skala tukaq angin plak

      Delete
  6. Lagu2 ni akak cuma tau zaman kegemilangan rock kapak...lagu2 English yg lagi lamaaa tau la...

    Zaman kita berlainan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada2 saya pn ada minat gak lagu2 yg lama2 tu hehe

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart