Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 8 November 2013

CPUV 18

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people..
Alhamdulillah , akhir nya dapat gak CPUV pertama untuk bulan November ni.
Ingat kan tak dapat dah sebab trafik untuk minggu ni memang jatuh merudum gila-gila
tak tau sebab apa jadi sangat-sangat syok bila dapat ni hehe...


Yay CPUV kali ni dari DARLIE...
DARLIE lancarkan ubat gigi baru , 3x pemutihan...


Ha baca kat bawah ni okey...
Nak tau lebih lanjut tekan ja kat iklan tu kalo muncul time hampa 
mai melawat Cik LVJ... hehehe..


TQ Nuffnang yang comel dan advertiser yang baik sebab sudi 
memilih blog Liya Von Jay aka The Journey So far ini...
Sayangggg kalian.... Bye!!

30 comments:

  1. akak pun baru dapat tadi,,,nak klik ads tengah tido

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak pon dapat gak yeee.. tahniah .. ad ni memang tido skmo time org datang melawat hehe

      Delete
  2. wohoo tahniah akak~ rezeki tahun baru ni :D dah klik darlie utk akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aefa ,,, tu la rezeki tahun baru alhamdulillah :)

      Delete
  3. Tahniah Lieya! Akak gakla melopong tak pernah merasa CPUV.. Huhu.. Oh, btw blog akak dah tukar url tau.. Kalau tak dapat buka tu sebab Lieya buka guna url lama.. Ni url baru ye.. =)
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kak mieza.. tq ... oh patut la nmpak kat bloglist tu xmuncul ingatkan tak update belog.. dh siap tukar dh .. tq sebab inform ^_^

      Delete
  4. wahhh tahniah akak sayang. hik hik. hana dah kurang dapat sekarang. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq hana.. kak pon baru 1st dapat nii.. :)

      Delete
  5. Wahhhhh tahniah Lieyaaaa.... bila la CPUV ni nak masuk ke blog ida huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ida... ida cuba ikut tips yg ada kat blog kawan2 lain tu insyaAl;lah dapat la CPUV tu ida.. ^_^

      Delete
  6. alhamdulillah...tahniah akak!

    trafik nana pun jatuh merundum2 minggu ni..tak taula napa.hihi...btw nana belum ada rezeki lg utk cpuv bulan ni...kesian...kesian..kesian:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq nana,, ^_^ tu lah kan heran gak sbb trafik jatuh gila2. kdg2 xsampai 100 pon .. terokkk sgt.. insyaAllah minggu ada la rezeki nana

      Delete
  7. Tahniah lieya..nk klik2..iklan x kuar lg plk..hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah lieya rezeki november tu..iklan tu tido plak

    ReplyDelete
  9. Tahniah Lieya...rezeki November tu...

    ReplyDelete
  10. tahniah lieya.. akak singgah klik darlie&digi.. :D

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah... rezeki. Blog Ros belum lagi dapat....

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah... rezeki. Blog Ros belum lagi dapat....

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart