Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 3 November 2013

DEEPAVALI DAY OUT ^_^

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people.  ^_^
Kelmarin masa terisi dengan maksimum nya.
1st of all , lepas servis kereta tu aku bertolak ke Jitra untuk makan kenduri.
Sebab pengantin mai hantaq kat kahwen dia dengan tangan so
macam pelik pulak kalo tak pi kan kan...
So mesti pergi lah lagi pon bukan nya jauh pon..
Sambil menyelam minum ayaq org kata ^_^

Ni ha kad pengantin nya dan kad ucapan yang aku tulis untuk pengantin baru.
Hadiah nya ala kadar ja tapi tetap hadiah kan. 
Ada amek gambaq tapi tak berapa comel la.. 
Gambaq tu tak nampak macam hadiah pon so tak mau la upload sini

Gambaq nasik pon terlupa nak amek dah..
Dok ingat nak makan ja sebab lapaq ....
Ni muka tengah makan laksa . Laksa dia sedap kot.
Tapi makan tak habeh plak ... ^_^

Amek gambaq dengan pengantin... 
Aku mai sini janji dengan kawan aku yang tepi pengantin baju biru.

Yang ni pulak pasangan kembaq Ana dan Ani,
Lama kot tak jumpa depa rasa nya dari SPM kot.
Kira nya mai kenuri ni macam small reunion jugak la..
Yang baju biru tu adik kawan aku... ^_^

Ni lah pengantin nya. Comel baju dia.. pinkk gtewww..

Sebelom balik posing kat red carpet dulu.


Ruangan guest book, Kami dah pon tulis ucapan kami.
Tak dan nak main amek gambaq dengan prop tu sebab kawan aku dah nak balik.

Lepas makan kenuri tu pi tengok wayang.
Ceta Insidious 2. Ramai-ramai dok beratoq ni kebanyakan nya nak tengok ceta Thor .
Aku dan adik-adik ja terhegeh-hegeh nak tengok ceta Insidious ni. hehe.
Ok gak lambat-lambat tengok pon . 
Tak payah susah-susah nak berebut tiket sangat.

Selepas menggeletaq dalam panggung wayang kami pekena chatime pulak.


Yang ni kawan adik aku yang merangkap jiran lama kami.
Kami jenis kawan adik beradik dan kawan-kawan masing-masing so memang tak kisah sangat lah
sebab memang boleh masuk ja .. ^_^

Yang ni adik - adik aku Zahirah dan Sue .

saja amek gambaq ni sebab rasa macam comel ja ^_^

Lepas berchattime tu kami pergi beli barang dapoq kat Tesco,
Ni hasil yang di beli untuk makan bersama ^_^
Habes lah aktiviti untuk hari tersebut. 
The End.

16 comments:

  1. comel nya pengantin. semoga bahagia till jannah. :)

    #sedap tengok makanan tu. lapar2. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel ?? okey .. hehe.. aah sedap la jugak hana :)

      Delete
  2. entry ni way aefa teringin chatime~ -.-''
    aefa blom pernah lg g wedding ada guestbook. isk. bila la member nk kawen camni.. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti aefa buat la utk kawen sniri :)

      Delete
  3. Replies
    1. yes . thats rite fae :) semua sekali harung ja

      Delete
  4. Cantik bju pngantin..pinky2 lagi..nak kawen jgk...hehe

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. orang pandai bahagi masa memang macam ni sally .. *wink*

      Delete
  6. memang betul2 'day out' ni. hehe :D

    ReplyDelete
  7. baju pengantin simple dan cantik.. Selamat Pengantin Baru buat sahabat Lieya..

    ReplyDelete
  8. yunk.. jemput join my 1st GA sempena ulangtahun blog tengkubutang yang pertama.. hadiah dia hebat2 belaka tauu.. hee... mana tau bertuah??

    jomm..http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq tb sebab jemput insyaAllh kiter join

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart