Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 8 November 2013

DROWNING - BACKSTREET BOYS

Assalamualaikummm..
Anyeonghaseyo beautiful people....
Nak share lagu lagi lah dengan kawan-kawan semua ..
Sejak kebelakangan ni tak dak modal nak share so share benda senang..
Ni lagu Backstreet Boys yang bertajuk Drowning...
Best lagu ni sebab ayat-ayat dia power ...
Dan antara yang melekat di hati adalah yang mcm kat bawah ni.
Dah siap boleh buat quote lagiii hehehhe..

Apa-apa pon jom enjoy dengaq lagu ni..
Sila tekan play kat bawah ni okey......


Bye !_!

9 comments:

  1. lagu lama kan? dulu masa time sek minat gak kat bsb ni hihi handsome la katakan

    ReplyDelete
  2. lagu wajib hafal.. biase la zaman skolah dulu..

    ReplyDelete
  3. Sedap lagu ni .. teringat zaman remaja dulu hihi

    ReplyDelete
  4. waaa akak minat jugak BSB? hehe bella suka lagu As Long As You Love Me. cair mak aiii hahaha

    ReplyDelete
  5. tenet macam..... jadi tak boleh nak play well T_T

    ReplyDelete
  6. guess what..? I can sing this song without looking at the lyrics! hahaha ^_^

    ReplyDelete
  7. my all time fav boy band... BSB n NSYCN!!!! love all their songs.. :)

    ReplyDelete
  8. akak suka dengar lagu BSB masa belajar dulu.. sekarang dah jarang dengar lagu english.. :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart