Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 28 November 2013

EZRA CLUTCH FROM ZALORA

Assalamualaikum.....
Anyeonghaseyo beautiful people... ^_^
One day masa check e mail tetiba ja ternampak satu email from Zalora ...
Kupon RM50 ! Wow! Balik ja malam tu terus pilih barang yang nak beli....
Tetiba teringat beg tangan yang memang dah uzoq gila tu kan... 
So apa lagi mula lah dok pilih beg-beg tangan yang berkenan di hati.
Actually banyak gak la yang memang Liya berkenan sangat-sangat tu...
Semua nya beg tangan jenis clutch.... ada yang bentuk macam peti tu kan... 
memang ohsem semua nya tapi decided untuk pilih yang biasa-biasa dulu.. 
Next time baru beli yang comel macam peti tu yerrrrr... 
So balik ja umah petang kelmarin terus serbu cari bungkusan and tada memang pon ada..
Tau-tau je lah kan servis Zalora memang tip top paling lama nak tunggu pon 2 hari ja.. ^_^

Macam biasa lah kalau Zalora ni mesti guna Gdex utk delivery..
Kalo untuk return ja depa guna Poslaju...

Tada... nampak tak bayang-bayang beg tu.. kikiki....
Ada selapis lagi pastik tu tapi lepas buka terus lempaq entah kemana....
So jom lah tengok rupa paras beg clutch yang sangat cantek nii ^_^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Macam lah surprise sangat kan padahal dah pon nampak bayang-bayang ... ^_^

Ini lah dia..... Colour blocking sangat-sangat okey.....


Kebetulan petang kelmarin ada model plus size yang sudi nak bergaya dengan beg clutch ni...
Model tak berbayaq ni... kikiki ^_^

Ok dak beg ni comel kan ?? Fokus pada beg yerr.........
Bukan plus size model tu.... kahkahkah...

Kebetulan pada hari kelmarin plus size model kita ni pakai baju sedondon dengan beg clutch tu..
Serius tak rancang... terjadi sendiri.... kahkahkah

Boleh pakai guna dua gaya yerrr.. Tanpa tali dan dengan tali...
Tali dia panjang tau uollsss.. Nampak kan betapa panjang nya tali dia..




Model plus size ni over gediks.. Dia tak mau posing satu tapi nak lebih-lebih ja dengan
beg clutch ni kan... Dah la tak yah bayaq ,,, Murah hati nya....hehehheee...
Latar belakang tu adalah taman bunga kat umah aku... hasil kerja tangan mak aku 
yang suka menanam pokok.. ^_^
Apa macam cantik dak beg clutch saya yang terbaru ???
Sebab terlampau comel nak bawak mai pejabat pon rasa sayang lah pulak.
so pakai time keluaq ja lah kan.. Mai pejabat bawak ja lah beg buruk ni...
Kami keja swasta takpa tak dak persaingan sangat dengan kengkawan so tak perlu sangat
nak berlawan beg sapa lagi mahal.. kikikiki..
Okey lah.... sapa-sapa nak beli barang Zalora jangan lupa uollss boleh guna kupon kat bawah tu

ZBAPmFz

Kupon ni TAK EXPIRED so boleh ja guna anytime sahaja asal kan uolls FIRST TIMER ^_^

Kalo bukan 1st timer pon just guna ja profil fb orang lain atau email orang lain..
Boleh gak beli macam Liya seniri pon kupon RM50 tu walaupon masuk kat email Liya 
tapi beli ni connect dengan facebook adik hehehehee...
So utk beg kat atas tu Liya just bayaq RM5 sahaja utk postage ,,,
Ok lah bye2.. TQ for reading ^_^


16 comments:

  1. mcm mana akak dapat kupon rm50..? Nak jugak. XDD Haha

    ReplyDelete
  2. model tu berbayar ke tak?hehe..cantik clutch tu..:)

    ReplyDelete
  3. wahh nak try juga hihihi lawala lieya

    ReplyDelete
  4. amboi posing sakan ye kak,hihi..btw beg tu sangat2 sesuai dengan akak:)

    ReplyDelete
  5. baru nak cakap model sedondon ngan beg...heheheee..

    ReplyDelete
  6. makk aiiii cantikk... match beg gn pakaian tu~~

    ReplyDelete
  7. comel beg tu.. sepadan je dengan baju lieya.. :D

    ReplyDelete
  8. untung la...untung la dah start shopping!

    ReplyDelete
  9. cantik beg dan model tu...hehehe:)

    ReplyDelete
  10. Beg cantikkk...org pon comeyyy... Akak mai kerja bawak beg galaih belakang semua masuk dalam tu...ahahhaa...

    ReplyDelete
  11. beg cantik model tu comel hokeyy. hahah hana tak pernah try beli dekat sini. rasa macam brand mahal je. hik2. :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart