Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 19 November 2013

FINALLY ADA KERJA NAK BUAT

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people...
Hari ni busy gila ^_^ Sempat up 1 entry sahaja... 
Komen pon sempat lah tinggal kat beberapa blog tapi tak sempat nak blogwalking bermati-matian.
Pagi tadi dalam pukul 10 , Mr GOh telefon suruh buat kerja..
Okey memang dah lama tak dapat tugasan pecah kepala otak...
finally dapat lah jugak.. Maybe Mr Goh pikiaq budak ni tak dak keja nak buat ni.
Yelah ISO punya barang kan semua nya dah di beres kan..
So memang lah aku tak dak keja penting nak buat kecuali dok key in masa mesin berkerja
dan minyak yang digunakan oleh mesin tersebut... yang tu kacang.
Pejam mata pon leh buat. cis berlagak hang ni kan... 
So lepas dah buat yang Mr Goh suruh tu aku pon call dia tanya sebab macam ada kemusykilan..
Tapi bila dah call tu sure lah benda yang sebenaq nya guna jalan a dah jadi jalan b.
Rupanya dia nak lebih dari apa yang aku paham... 
So memang aku tak dan nak buat la tadi sebab masa bila kita ada keja kan cepat ja
berjalan.. so sambung esok pulak la..... Harap-harap dapat buat yang terbaik...
Okey entry ni memang tak best langsung... ^_^
Bye...... 


13 comments:

  1. patut lah tak nampak rupa kat news feed dashboard.. bz rupanya adik ni hehe..

    ReplyDelete
  2. fae pun busy buat revision tapi sempat bukak blog most of the time hehe lalai hehe

    ReplyDelete
  3. hihi..awat tak best pulak kak,bestje nana baca....:)

    wat kijo molek deh:)

    p/s: kak,sory nana da lama xjenguk akak...baru berkesempatan balas kunjungan...

    ReplyDelete
  4. Slmt berkerja dgn rajin lieya..:D

    ReplyDelete
  5. aya ni pulak xde keje cuti sem ni..huu

    ReplyDelete
  6. Busy busy pun sempat lagi akak update entry ye? Hew

    Weekend ni pergilah manjakan diri. Ekeke

    ReplyDelete
  7. buat kerja elok+ ya :)

    isi semua tabung churp dan nuff :)

    ReplyDelete
  8. kerja rajin-rajin nanti leh dpt BONUS hiksss

    ReplyDelete
  9. Kerja macam tulah kadang2 ada mas rileks2 kekdang tu nak gi toilet pon tak sempat.

    ReplyDelete
  10. kak hana jangan serabut2 ok? kena adakan masa utk diri sendiri. selamat bekerja kakak :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart