Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 9 November 2013

FLYING WITHOUT WING - WESLIFE

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people... ^_^
Selamat Hari Sabtu kawan-kawan sekelian..
Hari ni macam besa Liya keja ..
Hari ni tak dak perancangan apa lagi nak pi kemana ...
Rasa nya dok melepak kat umah ja la kot... Pokai..
Ok nak kongsi lagu lagi dengan kawan-kawan..
Lagu ni memang feberet sangat-sangat masa zaman kegemilangan Weslife..
Videoklip dia pon best sangat-sangat..
Sedih nya dulu kalo nak tengok video klip kena tunggu dia keluaq dalam tibi.
Tak macam sekarang ni kan nak dengaq lagu apa terus ja bukak youtube ,
tak pon download aja. Semua nya di hujung jari...
So bila dah share lagu kena lah share ayat power dari lagu ni...

Nak wake up beside you kena menikah cepat la kan . hehe.
Amboi gatai noo. tak gatai memang wajib menikah pon .
Cuma keadaan belom mengizinkan lagi..
Apa-apa pon jom lah kita enjoy nyanyi-nyanyi lagu ni dulu okey.....


Bye !_!

17 comments:

  1. Replies
    1. HAHA.. kan nana.. memang best lagu neh ^_^

      Delete
  2. Lagu feberet kak ina dulu ni...lagi satu lagu kak ina suka IF I LET YOU GO...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg tu pon liya suka gak. boleh katakan semua lagu depa sedap2.. ^_^

      Delete
  3. akak suka lagu-lagu nyanyian westlife.. mengingatkan akak pada zaman muda-muda dulu.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak,.. teringat zaman sekolah hehe ^_^

      Delete
  4. ohh ini lah lagu fav akak suatu ketika dulu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pon ? hehe.. lagu ni top sgt zaman dulu kan tu ramai yg minat

      Delete
  5. kumpulan westlife lagu2 dia memang best. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu hana... skrg ja dah xda.. ^_^

      Delete
  6. hahaha. betul2~ teringat masa kecik2 dulu..
    nk tgk mv westlife & blue mesti tggu kat tv. kalau ada, dapatla tgk. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. kesian kan dulu2 .. internet pon xda kat umah nak internet kena g cc plak hehe

      Delete
  7. Ros pun minat westlife dulu. suka Shane... hikhik

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart